Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Bol şanslar ?
bol şans
daha kupon oynanmadı ha inş aksilik cıkmaz haber beklıyorum daha 1.30 dk mız varBol şanslar ?
Bolşans kardeşim
İnşallah? Şu yasalda 1000 kupon yapsam 1 i anca tutuyor benim ondan güldüm ?daha kupon oynanmadı ha inş aksilik cıkmaz haber beklıyorum daha 1.30 dk mız var
oynıcak benım yerıme yetısır dıye dusunuyorum yetısmezse de napım benım kupon buLenn @Kuponu niye Paylaşıyorsun yapmadığın
YASAL BENDE COK OYNAMIYOM ORANLARDA COK DUSUKİnşallah? Şu yasalda 1000 kupon yapsam 1 i anca tutuyor benim ondan güldüm ?
Aynen oranlar berbat bozdurma yok, siteler çok yavaş yasalda anca çok yüklü oynayacaksan oynanır onun dışında boşYASAL BENDE COK OYNAMIYOM ORANLARDA COK DUSUK
Bol şanslar ustaa
Yazariz biz beni takibe devamBol şanslar hani totem biz bitane iki tane maç tutturamıyoz kürşat aga bu nedir destan yazmışsın ? ? ?
Hadi lan oradan büzükçü ? ?Yazariz biz beni takibe devam
Ben buraya simdi niye ciktim neden ciktim kim cikartti lan beni buraya Alayinizi selamliyorumHadi lan oradan büzükçü ? ?
Allah akıl fikir versin inşallah çok amin ? ? ?Ben buraya simdi niye ciktim neden ciktim kim cikartti lan beni buraya Alayinizi selamliyorum