?
- 10 Şub 2022
- 67
- 39
- 18
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Boş yapacağına icraat yap sağda solda gezeceğime 2 yıldır her dediğini yapan elinde Oldumu paylaşan adama destek ol yada boş konuşma kardeşim@mateus1987 napiyon lo
Hal hatirda sorulmuyoBoş yapacağına icraat yap sağda solda gezeceğime 2 yıldır her dediğini yapan elinde Oldumu paylaşan adama destek ol yada boş konuşma kardeşim
Boş yapma kardeşim hal hatır böyle sorulmaz çok düşünüyorsan elinden geleni yap Rt bile atmıyorsun yatırımı geç yazık verdiğim emeklereHal hatirda sorulmuyo
Ula boyle sansin bu erkan nerden ciktiBoş yapma kardeşim hal hatır böyle sorulmaz çok düşünüyorsan elinden geleni yap Rt bile atmıyorsun yatırımı geç yazık verdiğim emeklere
Abi valla biktim ondan neyse umarim iyi yerlere gelirsinBoş yapma kardeşim hal hatır böyle sorulmaz çok düşünüyorsan elinden geleni yap Rt bile atmıyorsun yatırımı geç yazık verdiğim emeklere
Sayenizde gelirm eyvallah sadece almaya varsınız icraata gelince yokAbi valla biktim ondan neyse umarim iyi yerlere gelirsin
Kimin hakkı neyse onu yaşasınAbi valla biktim ondan neyse umarim iyi yerlere gelirsin
Kumar cok sey aldi bendenSayenizde gelirm eyvallah sadece almaya varsınız icraata gelince yok
Ya o ya bana cikacak dedim ona cikti o olmasa bendeydi ??Kimin hakkı neyse onu yaşasın
Kürşat yeter boş yapma artık başka formlarda çıkar merak etmeYa o ya bana cikacak dedim ona cikti o olmasa bendeydi ??