Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Emeğine sağlık gardaşım canlı destekde tık yok babacan ? ?
Zaman geçirmelik iyi gider aslında abiBin TL mi yapacağız tövbe estağfurullah ? ? ?
Zaman su gibi geçti gardaş bende çok oldu zirveye çıktım beş dakikada ? ? ?Zaman geçirmelik iyi gider aslında abi
Bende duruyor hala 80 tlcik oldu ?Zaman su gibi geçti gardaş bende çok oldu zirveye çıktım beş dakikada ? ? ?
Maşallah devam kee ozaman sana bana üçün biri gardaş bol şanslar ?Bende duruyor hala 80 tlcik oldu ?
143 oldu abi devamkeeMaşallah devam kee ozaman sana bana üçün biri gardaş bol şanslar ?
Canlı destek kapandı naneyi yedikEkli dosyayı görüntüle 7632
beklemedeyiz haber veririm
Lan oğlum ne yüzsüz adamsın o kadar laf ettin adamlara geldin forumunda takılıyosun müptezelEkli dosyayı görüntüle 7632
Ula ne ballı adamsın kamil ben o bakiyeyi o seviyeye getirsem yüz tl için gendimi daştan atarım mk vallaha billaha ? ? ?Ekli dosyayı görüntüle 7632
Hadi bakalım rast gele gardaşım gördünmü kamili bin etmiş neredeyse ? ? ?143 oldu abi devamkee
Senin kardeşim dediğin adamlara demedigini bırakmadı bil istedimUla ne ballı adamsın kamil ben o bakiyeyi o seviyeye getirsem yüz tl için gendimi daştan atarım mk vallaha billaha ? ? ?
Kimki bu hemen icabına bakalım gardaşımSenin kardeşim dediğin adamlara demedigini bırakmadı bil istedim
??Ula ne ballı adamsın kamil ben o bakiyeyi o seviyeye getirsem yüz tl için gendimi daştan atarım mk vallaha billaha ? ? ?
Banlamazsan banlarlar gülüm deget gumda oyna şimdi hadi geçmiş olsun ? ? ?Senin kardeşim dediğin adamlara demedigini bırakmadı bil istedim
Eyvallah bilalım kamili postaladık hee hahaha ? ?
Süresiz BanlandıLan oğlum ne yüzsüz adamsın o kadar laf ettin adamlara geldin forumunda takılıyosun müptezel
@mateus1987 @Birbeyinoğlu @RadameLDrakevic @hoti91 bu arkadaş daha önce banlanan SMY isimli müptezel arkadaşımızdıd