- 21 Mar 2021
- 9,852
- 8,794
- 355
bitci benzeri borsa.Onaylanan her hesaba 200TL Çekilebilir bitcoin veriyor.
Ben de bugün yaptım. Onaylandığında nasıl çekileceğini de görsellerle paylaşırım.Onay süresi 1-3 gün.
? Yükleme ya da girişte sorun yaşayanlar, rainturk mobil uygulamasını bulup indirsin. İşlemleri oradan yapabilir.
? Rainturk onayi 24 saati gecip ve onaylanmamissa rainturk destek mailine mail gonderin acacaklar arkadaslar.
[email protected]
Örnek : Merhabalar hesabim onay surecinde gerekli tum belgeleri dogruladim 24 saatte onaylaniyor denildi 24saati gecti
Rica etsemconaylarmisiniz iyi calismalar
Aşağıdaki linkten üye olabilirsiniz.
Ben de bugün yaptım. Onaylandığında nasıl çekileceğini de görsellerle paylaşırım.Onay süresi 1-3 gün.
? Yükleme ya da girişte sorun yaşayanlar, rainturk mobil uygulamasını bulup indirsin. İşlemleri oradan yapabilir.
? Rainturk onayi 24 saati gecip ve onaylanmamissa rainturk destek mailine mail gonderin acacaklar arkadaslar.
[email protected]
Örnek : Merhabalar hesabim onay surecinde gerekli tum belgeleri dogruladim 24 saatte onaylaniyor denildi 24saati gecti
Rica etsemconaylarmisiniz iyi calismalar
Aşağıdaki linkten üye olabilirsiniz.
Rain · Türkiye'de Kripto Para Alın Ve Satın
Rain, Türkiye'nin önde gelen ve en güvenli kripto para borsasıdır.BTC,ETH,XRP,LTC gibi kripto varlıkları güvenli bir şekilde alın, satın ve saklayın.
rainturk.com
Moderatör tarafında düzenlendi: