• Büroların Dikkatine !

Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.

Reklam ve İşbirliği İçin

live:ba2ed0f5a1004a5c
    [email protected]

DUYURU 200 TL Nakit

ksk35bucuk Çevrimdışı

ksk35bucuk

Hayat çok zalim bir öğretmendir. Önce sınav yapar
Süper Moderatör
21 Mar 2021
9,852
8,794
355
bitci benzeri borsa.Onaylanan her hesaba 200TL Çekilebilir bitcoin veriyor.

Ben de bugün yaptım. Onaylandığında nasıl çekileceğini de görsellerle paylaşırım.Onay süresi 1-3 gün.

? Yükleme ya da girişte sorun yaşayanlar, rainturk mobil uygulamasını bulup indirsin. İşlemleri oradan yapabilir.

? Rainturk onayi 24 saati gecip ve onaylanmamissa rainturk destek mailine mail gonderin acacaklar arkadaslar.

[email protected]

Örnek : Merhabalar hesabim onay surecinde gerekli tum belgeleri dogruladim 24 saatte onaylaniyor denildi 24saati gecti
Rica etsemconaylarmisiniz iyi calismalar

Aşağıdaki linkten üye olabilirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
mateus1987 Çevrimdışı

mateus1987

İnsana Göre Davranma İnsan Gibi Davran
Yönetici
Administrator
11 Mar 2021
53,569
44,615
198
Adalar
bitci benzeri borsa.Onaylanan her hesaba 200TL Çekilebilir bitcoin veriyor.

Ben de bugün yaptım. Onaylandığında nasıl çekileceğini de görsellerle paylaşırım.Onay süresi 1-3 gün.

Rainturk.com

? Yükleme ya da girişte sorun yaşayanlar, rainturk mobil uygulamasını bulup indirsin. İşlemleri oradan yapabilir.

? Rainturk onayi 24 saati gecip ve onaylanmamissa rainturk destek mailine mail gonderin acacaklar arkadaslar.

[email protected]

Örnek : Merhabalar hesabim onay surecinde gerekli tum belgeleri dogruladim 24 saatte onaylaniyor denildi 24saati gecti
Rica etsemconaylarmisiniz iyi calismalar
Hesap Onaylaninca Çekim Yapınca Süreçle İlgili Burdan Bilgilendirme Yaparmısin Kardeşim

Alperen40 Çevrimdışı

Alperen40

Elbet bir gün..
Yönetici
Administrator
13 Mar 2021
117
289
63
Herhangi birinin refinden üye olan ve hesabı onaylanan var ise 100 TL ödeme veriyoruz. Özel mesaj atmanız yeterlidir.

H Çevrimdışı

Hamburg

Guest
41 saat oldu onaylanani yatmadi para
Sakin kardeşim

Moderatör tarafında düzenlendi:
H Çevrimdışı

hoti91

Guest
Daha kimseye yatmadı arkadaşlar bekliyoruz gelişmelerden haberdar edeceğiz

H Çevrimdışı

hoti91

Guest
Baktım evet yatan olmuş çekmiş bile ama adamları da anlamak lazım kimbilir kaç bin kişi üye oldu o kadar kişiye eklemek kolay değil

H Çevrimdışı

Hamburg

Guest
Binance tr de ki kod ile islem yaptim rainturk iptal etmis bankaya cekiliyomu bu

Bosnak87 Çevrimiçi

Bosnak87

Onbaşı
Kayıtlı Üye
28 Eki 2021
106
21
18
Arkadaşlae merhaba 0.00035400 btc geldi rain den fakat nasıl cekicen bilmiyorum yardımcı olurmusunuz ? 6 gün sonunda geldi