Son düzenleme:
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
CANLI OYNICAKTIM SONRA NEDENSE BUNU YAPASIM GELDI GELIRSE DEVAM GELMEZSE KAKAMBol şanslar kardeşim
Saldım çayıra mevlam gayıra misali hee kürşat efendi hadi bakalım ver coşkuyu yeşillensin ?SAGLAM TOTEM ISTIYORUM
Ekli dosyayı görüntüle 2993
Gelecektir inşCANLI OYNICAKTIM SONRA NEDENSE BUNU YAPASIM GELDI GELIRSE DEVAM GELMEZSE KAKAM
Zor ama imkansız değil hemi gardaş ?Gelecektir inş
Kesinlikle öyle reis ??Zor ama imkansız değil hemi gardaş ?
Ahahaha canın yerim senin ?Kesinlikle öyle reis ??
Vahh vahhh gardaşım ne hallere düştün ele senin yine iyi benimkini görsen gaymak gaymak ? ?Yaw paparada 9 lira var atabileceğimiz bi site yok mu ?
verdik dalgayı inş döner bize girmezSaldım çayıra mevlam gayıra misali hee kürşat efendi hadi bakalım ver coşkuyu yeşillensin ?
Markete gittim az önce şimdi geldim baktım bi o para kalmış atacağımız site bile yok ??Vahh vahhh gardaşım ne hallere düştün ele senin yine iyi benimkini görsen gaymak gaymak ? ?
Oooo Allahın emri kürşatım akşam gördün 7.50 oran şak diye geliyor 1.70 iki oran gelmiyor ? ?verdik dalgayı inş döner bize girmez
Hele papara at bin gayma atim düz olsun ? ?Markete gittim az önce şimdi geldim baktım bi o para kalmış atacağımız site bile yok ??
bugun benım gunum ya saplayacam artıkOooo Allahın emri kürşatım akşam gördün 7.50 oran şak diye geliyor 1.70 iki oran gelmiyor ? ?
bu kupon tutsun senın paparayı duzlerız omer abıHele papara at bin gayma atim düz olsun ? ?
Dikkat et saplanmayasın ? ?bugun benım gunum ya saplayacam artık
Hadi inşallah istemeyenin gözü çıksın ? ?bu kupon tutsun senın paparayı duzlerız omer abı
Baş tacısın reisHele papara at bin gayma atim düz olsun ? ?