- 20 Mar 2021
- 206
- 243
- 63
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Hoşgeldin sefa geldinÜmit abiyle konuştum iyi anlaştığımız sevdiğimiz çoğu insan buraya gelince bende gelme isteği duydum. Herkese iyi forumlar, umarım en güzel yere gelir en yakın zamanda.
Başlangıcı ödüllü etkinlikle yapalım dedim. Ekli dosyayı görüntüle 2499
Burak 2 atarsa 2 kişi 20.
3 atarsa 3 kişi 20 yapalım.
Hosgeldin bu aradaÜmit abiyle konuştum iyi anlaştığımız sevdiğimiz çoğu insan buraya gelince bende gelme isteği duydum. Herkese iyi forumlar, umarım en güzel yere gelir en yakın zamanda.
Hoşgeldin sefa geldin
Bol Şasnlar
HoşbulduukHosgeldin bu arada
Bol Sanslar ??
Hoş geldin kardo tanıdık nickller görünce mutlu oluyoruz ?Ümit abiyle konuştum iyi anlaştığımız sevdiğimiz çoğu insan buraya gelince bende gelme isteği duydum. Herkese iyi forumlar, umarım en güzel yere gelir en yakın zamanda.
Hoşgeldin kardeşim yeşillensinÜmit abiyle konuştum iyi anlaştığımız sevdiğimiz çoğu insan buraya gelince bende gelme isteği duydum. Herkese iyi forumlar, umarım en güzel yere gelir en yakın zamanda.
Aynen öyle valla bir bakınayım diye girdim bi hafta önce filan baktım hep bizim eskiler ?Hoş geldin kardo tanıdık nickller görünce mutlu oluyoruz ?
Buradayız vallahi sabahlara kadar muhabbet sohbet özlem gideriyoruz da bu Burak bala mala 3 gol attı ilk maç isallah aynısını yapar yaniAynen öyle valla bir bakınayım diye girdim bi hafta önce filan baktım hep bizim eskiler ?
Holigan özel oran açmış yeniliriz o yüzden bugün ?Buradayız vallahi sabahlara kadar muhabbet sohbet özlem gideriyoruz da bu Burak bala mala 3 gol attı ilk maç isallah aynısını yapar yani
Sessiz olalım @Holiganbet Destek özel oran açtığını kimse duymasın?Holigan özel oran açmış yeniliriz o yüzden bugün ?
???Sessiz olalım @Holiganbet Destek özel oran açtığını kimse duymasın?
Valla güzel oynadı kafa karıştırıyor atar belki bakalımBuradayız vallahi sabahlara kadar muhabbet sohbet özlem gideriyoruz da bu Burak bala mala 3 gol attı ilk maç isallah aynısını yapar yani
Holigan kral ya, özel orandan sürekli dağıtıyor. Birde kötü şansları var ne açsalar tutuyor ??Holigan özel oran açmış yeniliriz o yüzden bugün ?
Atsın canim 5 tane atsın vallahi sevinirim sonuçta TÜRKİYE?? yi temsil ediyorlarValla güzel oynadı kafa karıştırıyor atar belki bakalım
Messi gol atarsan 10 tl ye 220 aldım bir kereHoligan kral ya, özel orandan sürekli dağıtıyor. Birde kötü şansları var ne açsalar tutuyor ??
Hoş sefa geldin fakirhanemize şeref verdin gardaşım ? ?Ümit abiyle konuştum iyi anlaştığımız sevdiğimiz çoğu insan buraya gelince bende gelme isteği duydum. Herkese iyi forumlar, umarım en güzel yere gelir en yakın zamanda.
Hoş geldinÜmit abiyle konuştum iyi anlaştığımız sevdiğimiz çoğu insan buraya gelince bende gelme isteği duydum. Herkese iyi forumlar, umarım en güzel yere gelir en yakın zamanda.
Bol sanslarÜmit abiyle konuştum iyi anlaştığımız sevdiğimiz çoğu insan buraya gelince bende gelme isteği duydum. Herkese iyi forumlar, umarım en güzel yere gelir en yakın zamanda.