Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Sorun yok kardeşim hallederizARKADAŞLAR ŞU SON BENİM ETKİNLİĞİMDEN KAZANAN ARKADAŞLARA ŞUANDA GÖNDERİM SAĞALAYAMAYACAĞIM SORUNDAN DOLAYI SİZ PAPARA NO LARINIZI ATIN BANA BEN YARINA GÖNDERMEYE ÇALIŞACAĞIM KUSURA BAKMAYIN TEKRARDAN ÜZGÜNÜM VE KIZGINIM ??
Üç kuruş böyle şeyler yapıyorlar ya sinir olyorum ama olsun sorun değil daha düşmedikSorun yok kardeşim hallederiz
Aynen kimse üye olmasın ama ben yapacağımı biliyorum dur bakalım yine bahane uydurabilecekler miKendileri kaybeder
Aynen kimse üye olmasın ama ben yapacağımı biliyorum dur bakalım yine bahane uydurabilecekler mi
İzle şimdine yapabilirsin ki agam kusura bakma ama ismini karalamaktan başka hiçbir şey yapamassın maalesef bu fa çözüm olmuyor daha bu şekilde bakiyesini alanı görmedim
Yeniden kazanırız biz dene yapabilirsin ki agam kusura bakma ama ismini karalamaktan başka hiçbir şey yapamassın maalesef bu fa çözüm olmuyor daha bu şekilde bakiyesini alanı görmedim
Eyvallah kardeşim çok teşekkür ederim ? düştük bir hataya düzelticem inşallahHadi kardeşim bolşans
Yaparsın sen olmazsa da canın saolsunEyvallah kardeşim çok teşekkür ederim ? düştük bir hataya düzelticem inşallah
Eyvallah dost yarından itibaren sponsor sitenin birisine geçeceğimYaparsın sen olmazsa da canın saolsun
En güzeliEyvallah dost yarından itibaren sponsor sitenin birisine geçeceğim