• Büroların Dikkatine !

Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.

Reklam ve İşbirliği İçin

live:ba2ed0f5a1004a5c
    [email protected]

SPONSORLUK SONU Betnoel Destek Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mateus1987 Çevrimdışı

mateus1987

İnsana Göre Davranma İnsan Gibi Davran
Yönetici
Administrator
11 Mar 2021
53,040
44,325
198
Adalar

@Betnoel Destek ile canlı destek ve mail yolu ile çözemediğiniz problemleri forumda belirtebilirsiniz .

Almak istediğiniz bilgi veya yaşamış olduğunuz sorun mevcut ise uygun bir dille ifa etmeniz rica olunur.

Sorunuzu sorduktan sonra büro yetkililerinden cevap gelmesini beklemeniz gerekmektedir.

Büro yetkilileri anlık olarak forumda bulunmadıklarından ötürü cevap gecikebilir.

Bu durumda site ile iletişime geçilip sorununuz hakkında tarafımızdan bilgi verilecektir.

Not

Başlık altında üslupsuz, argo kelime içeren yorumlar silenecek ve dikkate alınmayacaktır.

Jewel Çevrimdışı

Jewel

Binbaşı
Kayıtlı Üye
24 Kas 2021
5,118
1,556
112

@Betnoel Destek ile canlı destek ve mail yolu ile çözemediğiniz problemleri forumda belirtebilirsiniz .

Almak istediğiniz bilgi veya yaşamış olduğunuz sorun mevcut ise uygun bir dille ifa etmeniz rica olunur.

Sorunuzu sorduktan sonra büro yetkililerinden cevap gelmesini beklemeniz gerekmektedir.

Büro yetkilileri anlık olarak forumda bulunmadıklarından ötürü cevap gecikebilir.

Bu durumda site ile iletişime geçilip sorununuz hakkında tarafımızdan bilgi verilecektir.

Not

Başlık altında üslupsuz, argo kelime içeren yorumlar silenecek ve dikkate alınmayacaktır.

Hoş geldiniz @Betnoel Destek

Asdo1244 Çevrimdışı

Asdo1244

Üsteğmen
Kayıtlı Üye
28 Eyl 2021
1,374
274
83

Not

Hayırlı olsun başkan 2 taraf içinde

H Çevrimdışı

hoti91

Guest

Not

Aramiza hosgeldiniz ✋

Jewel Çevrimdışı

Jewel

Binbaşı
Kayıtlı Üye
24 Kas 2021
5,118
1,556
112
İLK YATIRIM BENDEN OLSUN DEDİM @mateus1987 AFFLİATE LİNKİNDEN UYE OLDUM

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-03-05-19-50-48-981_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-03-05-19-50-48-981_com.android.chrome.jpg
    269.3 KB · Görüntüleme: 7
oXzz41 Çevrimdışı

oXzz41

Er
Kayıtlı Üye
27 Nis 2022
3
5
3
Hocam selam,

Betnoel sitesine 1.500tl yatırım sağladım 8k kazancım var.

Arkadaslar evrak talebinde bulundular evrakları gönderdim 7 iş günü dediler.

Bugün 7. İş günü soruyorum halen mail yoluyla ulaşın diyorlar.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürlrr

mateus1987 Çevrimdışı

mateus1987

Yönetici
Administrator
11 Mar 2021
53,040
44,325
198
Adalar
Hocam selam,

Betnoel sitesine 1.500tl yatırım sağladım 8k kazancım var.

Arkadaslar evrak talebinde bulundular evrakları gönderdim 7 iş günü dediler.

Bugün 7. İş günü soruyorum halen mail yoluyla ulaşın diyorlar.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürlrr
Selamlar Foruma şikayet amaçlı üye olmak yasak kardeşim forum kurallarında detaylı yazıyor
Aff kaydın yani kimin linkinden üye olduysanız ordan destek isteyin

oXzz41 Çevrimdışı

oXzz41

Er
Kayıtlı Üye
27 Nis 2022
3
5
3
Kimsenin linki üzerinden üye olmadım reis hasbel kader aff falan da yok böyle birşey yaşadık herşey normal olmasına rağmen sponsor firma demişsin sende üye olmadan da yorum yapamadıgımızdan üyelik oluşturduk.

Yani eyvallah saygı duyuyorum kurallarnıza.bize yine yardımcı olursan çok memnun olurum..

mateus1987 Çevrimdışı

mateus1987

Yönetici
Administrator
11 Mar 2021
53,040
44,325
198
Adalar
Kimsenin linki üzerinden üye olmadım reis hasbel kader aff falan da yok böyle birşey yaşadık herşey normal olmasına rağmen sponsor firma demişsin sende üye olmadan da yorum yapamadıgımızdan üyelik oluşturduk.

Yani eyvallah saygı duyuyorum kurallarnıza.bize yine yardımcı olursan çok memnun olurum..
Tekrar Söylüyorum Normalde Destek Verilmiyor forumun amacı kendi üyesine destek vermek panel bilgilerini görmediğim için nedir ne değildir bilemiyorum. Firmaya ilettim mail ile dönüş sağlanacak dendi ekstra bilgi verilmiyor

oXzz41 Çevrimdışı

oXzz41

Er
Kayıtlı Üye
27 Nis 2022
3
5
3
Eyvallah reis buda bir adım teşekkürler .

Gerekli detayları istersen gerek olursa sorarlarsa aktarırım.

Herşeyden geçtim yatırımımı versinler ona da razıyım.

İlgin için ayrıca teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...