Kesinlikle oynamayın oynarsanizda alt alın hep 11 maç üst aldım tek tek biri bile gelmedi adamlar bilerek atmıyorlar bademden hep 1.2 Dsayı geride bitiriyorlar. Önceden böyle degillerdi şimdi tam kaybetmeye yönelik. Özellikle son 3 dk sayı cikmiyo
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Aynen 2 senede 10 k verdim üstcu olarak hep yarım sayiKesinlikle oynamayın oynarsanizda alt alın hep 11 maç üst aldım tek tek biri bile gelmedi adamlar bilerek atmıyorlar bademden hep 1.2 Dsayı geride bitiriyorlar. Önceden böyle degillerdi şimdi tam kaybetmeye yönelik. Özellikle son 3 dk sayı cikmiyo
Sana ufak bir örnek bı tane sadece bak daha yazsam forum a sığmaz 5 dakika da 2 sayı çıktı yarım sayıdan yineKesinlikle oynamayın oynarsanizda alt alın hep 11 maç üst aldım tek tek biri bile gelmedi adamlar bilerek atmıyorlar bademden hep 1.2 Dsayı geride bitiriyorlar. Önceden böyle degillerdi şimdi tam kaybetmeye yönelik. Özellikle son 3 dk sayı cikmiyo
Namussuz ya bunlarSana ufak bir örnek bı tane sadece bak daha yazsam forum a sığmaz 5 dakika da 2 sayı çıktı yarım sayıdan yine