H
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Çekim yapamadık ki.Çekim yapabilsem roll açacağımhelalin var reis. sende uygun görürsen şans parana talibim![]()
eywallah anladım reis bol şanslar. bende 1 saat sonra işe gideceğimÇekim yapamadık ki.Çekim yapabilsem roll açacağım
Şimdiden kolay gelsin dostum ?eywallah anladım reis bol şanslar. bende 1 saat sonra işe gideceğim![]()
eywallah reis sanada bol şanslar.Şimdiden kolay gelsin dostum ?
O zaman devamkeeeeÇekim yapamadık ki.Çekim yapabilsem roll açacağım
Ne işi bu saatteeywallah reis sanada bol şanslar.
Yok devam 5x çevrimi var@hoti91 ne alemdesin. Wonnnnn mu ????
bi abimizin eşi rahatsızlanmış servisini cekiyorum fabrikaya onun yerine sadece 3 işçilerini götürdüm fabrikaya kralNe işi bu saatte
Haklısın dostumbi abimizin eşi rahatsızlanmış servisini cekiyorum fabrikaya onun yerine sadece 3 işçilerini götürdüm fabrikaya kralyoksa bu saatteki işler genellikle hayırlı olmuyor
![]()
Cevrimim çoğu bitmiş heralde. 30 basmıştın cybere. 50 falan kalmış olması gerek en fazla yanlış mıyım ?Yok devam 5x çevrimi var
Çekiliş ne oldu diğer forumda. İsyan ediyordun ana niye doğurdun beni diye ?bi abimizin eşi rahatsızlanmış servisini cekiyorum fabrikaya onun yerine sadece 3 işçilerini götürdüm fabrikaya kralyoksa bu saatteki işler genellikle hayırlı olmuyor
![]()
ya orda bize cıkma ihtimali diye bir ihtimal bile yok gecenin 3ündeki konuya 45 kişi beğeniyor. bide hep aynı adamlara cıkıyor. ödül cıkan tayfa hep sabitÇekiliş ne oldu diğer forumda. İsyan ediyordun ana niye doğurdun beni diye ?
Orada hiç sana çıktı mı. Hiç sevmedim o forumuya orda bize cıkma ihtimali diye bir ihtimal bile yok gecenin 3ündeki konuya 45 kişi beğeniyor. bide hep aynı adamlara cıkıyor. ödül cıkan tayfa hep sabit![]()
Ben fighter kanka. O forumda bilgin olsun ???ya orda bize cıkma ihtimali diye bir ihtimal bile yok gecenin 3ündeki konuya 45 kişi beğeniyor. bide hep aynı adamlara cıkıyor. ödül cıkan tayfa hep sabit![]()
İyi geceler dostum ?Beyler baba kaçar ???