• Büroların Dikkatine !

Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.

Reklam ve İşbirliği İçin

live:ba2ed0f5a1004a5c
    [email protected]

SPONSORLUK SONU Kalebet Destek Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M Çevrimdışı

MadKing

Guest
Screenshot_43.png

@Kalebet Destek ile canlı destek ve mail yolu ile çözemediğiniz problemleri forumda belirtebilirsiniz .

Almak istediğiniz bilgi veya yaşamış olduğunuz sorun mevcut ise uygun bir dille ifa etmeniz rica olunur.

Sorunuzu sorduktan sonra büro yetkililerinden cevap gelmesini beklemeniz gerekmektedir.

Büro yetkilileri anlık olarak forumda bulunmadıklarından ötürü cevap gecikebilir.

Bu durumda site ile iletişime geçilip sorununuz hakkında tarafımızdan bilgi verilecektir.

Not

Başlık altında üslupsuz, argo kelime içeren yorumlar silenecek ve dikkate alınmayacaktır.

KALEBET GİRİŞ

Oxicen Çevrimdışı

Oxicen

Er
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2021
8
2
3
en sevdiğim büro kale gibi çok sağlam ödemeler yıllardır üyesiyim kalabetim benim:):)

bertan1976 Çevrimdışı

bertan1976

Çavuş
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2021
228
52
28
Ekli dosyayı görüntüle 205

@Kalebet Destek ile canlı destek ve mail yolu ile çözemediğiniz problemleri forumda belirtebilirsiniz .

Almak istediğiniz bilgi veya yaşamış olduğunuz sorun mevcut ise uygun bir dille ifa etmeniz rica olunur.

Sorunuzu sorduktan sonra büro yetkililerinden cevap gelmesini beklemeniz gerekmektedir.

Büro yetkilileri anlık olarak forumda bulunmadıklarından ötürü cevap gecikebilir.

Bu durumda site ile iletişime geçilip sorununuz hakkında tarafımızdan bilgi verilecektir.

Not

Başlık altında üslupsuz, argo kelime içeren yorumlar silenecek ve dikkate alınmayacaktır.

KALEBET GİRİŞ
bertan1976
herseyiyle güven veren kalebet

efsane60 Çevrimdışı

efsane60

Üsteğmen
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2021
1,069
123
63
bende oynuyorum kalebette cekimleri hızlı sorun yasamadım

ferhatdogan Çevrimdışı

ferhatdogan

Er
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2021
24
2
3
En köklü sitelerin başında @Kalebet var,ilk üye olduğum sitelerden biridir.Güvenilir sağlam büro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...