• Büroların Dikkatine !

Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.

Reklam ve İşbirliği İçin

live:ba2ed0f5a1004a5c
    [email protected]

MUHABBET Kumari biraktim

RadameL Çevrimdışı

RadameL

Yüzbaşı
Tipster
30 May 2021
2,315
817
113
Bosnia Herzegovina
Bu iddiaa denen salak şeyi bugün bıraktım irademe sahip olacağım. Ne futbolda ne baskette ne slotta herseyde düzenli şekilde kayıp başka birşey yok gencligimizi bu salak saçma şeye verecegimize hiç oynamayim kafam rahat olsun şeytan işi başka birşey değil darısı sizin basiniza ayrıca bu ıddadan kazanıyorum diyende işine baksın dünyanın en büyük yalancisidir

Wagner Çevrimdışı

Wagner

Yarbay
Kayıtlı Üye
3 Haz 2022
11,601
1,798
113
Bu iddiaa denen salak şeyi bugün bıraktım irademe sahip olacağım. Ne futbolda ne baskette ne slotta herseyde düzenli şekilde kayıp başka birşey yok gencligimizi bu salak saçma şeye verecegimize hiç oynamayim kafam rahat olsun şeytan işi başka birşey değil darısı sizin basiniza ayrıca bu ıddadan kazanıyorum diyende işine baksın dünyanın en büyük yalancisidir
Katılıyorum ama ne yapabilirsin ki. Birakacam diyen çok gördüm bırakılmıyor bilmiyorum artık. Ben de pişmanım ama. Ne diyim

mateus1987 Çevrimdışı

mateus1987

İnsana Göre Davranma İnsan Gibi Davran
Yönetici
Administrator
11 Mar 2021
53,673
44,694
198
Adalar
Herzaman dedim yine diyorum
Bırakabilen Bıraksın sonu yok..