• Büroların Dikkatine !

Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.

Reklam ve İşbirliği İçin

live:ba2ed0f5a1004a5c
    [email protected]

MUHABBET Merhabalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ruletci20 Çevrimdışı

ruletci20

Üsteğmen
Kayıtlı Üye
13 Eki 2021
1,275
205
63
Merhabalar Herkese iyi günler hayırlı işler
Bir konuda gerçekten merak ettiğim için soruyorum başta adminler olmak üzere diğer arkadaşlar lütfen yanlıi anlamayın bir kusur işlersemde şimdiden affola
Üye çekilişlerinde genelde takip ediyoruz ama çekiliş yapılacağı sırada modlardan @ksk35bucuk modumuz konuda olmamasına ragmen çekilişi yapacağı sırada kendini alıyor
Ayrıca sponsor çekilişlerinde de modlarda katılıyor ve modlara çıkıyor
Forum işleyişinde normalde modlar zaten forum yönetiminden belli bir ücret karşılığı çalısılır bende yaptım daha önce modluk
Etkinlik vs dışı olunur ama burada işleyiş farklı buna anlam veremedim bu bir eleştiri kusura bakmayın şimdiden

ruletci20 Çevrimdışı

ruletci20

Üsteğmen
Kayıtlı Üye
13 Eki 2021
1,275
205
63
Burda adminler para ile çalışmıyor dostum
Bilmediğimden dolayı bu konuyu açtım dostum ama şöyle birşey olabilir para ile çalışmıyor forumnesine usulü ki ordaki timurlenk tam bir şahibeydi çekiliş ile multi hesap sokup coğu sponsorlardan bonus frebet aldı etkinliklerde kendi multilerine cıkardı vs
Bence böyle birşey var ise para ile çalışmıyorlarsa kendi oldukları çekilişlerde bağımsız girmeyen bir kişi çekse daha iyi olacak hile yapıyorlar yapacaklar demiyorum şeffaflık açısından

H Çevrimdışı

hoti91

Guest
Çoğu etkinliğe katılmıyoruz bile sadece rt atıyoruz etkileşim açısından çekilişlere gelince aklınızda soru işareti olmasın @mateus1987 hasta ve acilde olduğu için ben yaptım çekilişi ve tamamiyle şans.Madem ki inanmıyorsunuz Bundan sonra etkinliğe katılan modlar çekiliş yapmaz @mateus1987 yapar ve sizin de aklınızda soru işareti kalmaz

H Çevrimdışı

hoti91

Guest
Ayrıca 30 spine tenezzül edecek adamlar hiç değiliz.Daha biz kendi cebimizden bir çok etkinlik açıyoruz.Ve şuan için forumdan 1 lira para almıyoruz.Herşey sizler için yapılıyor.Kıymet bilin ve böyle ağır ithamlarda bulunmayın lütfen ?

ksk35bucuk Çevrimdışı

ksk35bucuk

Hayat çok zalim bir öğretmendir. Önce sınav yapar
Süper Moderatör
21 Mar 2021
9,852
8,794
355
Bilmediğimden dolayı bu konuyu açtım dostum ama şöyle birşey olabilir para ile çalışmıyor forumnesine usulü ki ordaki timurlenk tam bir şahibeydi çekiliş ile multi hesap sokup coğu sponsorlardan bonus frebet aldı etkinliklerde kendi multilerine cıkardı vs
Bence böyle birşey var ise para ile çalışmıyorlarsa kendi oldukları çekilişlerde bağımsız girmeyen bir kişi çekse daha iyi olacak hile yapıyorlar yapacaklar demiyorum şeffaflık açısından
Kaç gündür bu forumdasın,bu foruma ne katkin oldu,forumdayiz1 kurulduğundan beri bir kere bile hile karistirmadim.sen ne hakla bana hile karıştırıyorsun demeye dilin yetiyor.
Ben kendi cebimden etkinlik açan birisiyim.beni burada herkes tanır. 3 kuruşa gözüm olsaydı senin gibi millete iftira atmam adam gibi hile karıştırıyor derdim.

ksk35bucuk Çevrimdışı

ksk35bucuk

Süper Moderatör
21 Mar 2021
9,852
8,794
355
Ayrıca hile karıştırmış olsam çekiliş saatleri ve yorum yapılan saatleri kontrol edin 1 dakika bile fark yokdur aralarında,kendi üstüne atılan iftiradan üyemiz @ruletci20 kınamaktayım

ksk35bucuk Çevrimdışı

ksk35bucuk

Süper Moderatör
21 Mar 2021
9,852
8,794
355
20211208_162831.jpg
Bu resimde hile yapicam kanıtını nereden çıkardın merak ediyorum 1 dk arasında fark var?

ksk35bucuk Çevrimdışı

ksk35bucuk

Süper Moderatör
21 Mar 2021
9,852
8,794
355
Ayrıca konuda takip şartı yoktur.
Beğeni baz alanirak liste yapılmıştır.
Screenshot_20211208-163131_Chrome.jpg

Ekli dosyalar

• Screenshot_20211208-163123_Chrome.jpg
    Screenshot_20211208-163123_Chrome.jpg
    286.8 KB · Görüntüleme: 0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...