Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Ahahahahh yenge de iyi sabırlıymışValla bıktım iyice ilk zaman hanım kıskanıyodu bayanlar arayınca şümdi oda alıştı seninkiler arıyo diyo ?.
Ya bazen gece 11 de bazen sabah 7 de arıyolar aradıkları yerle aramızdaki zaman farkını unutuyolar galiba ayıp ama ya
Sorma akşama kadar kıçımızda geziyolar ama bi sorun oldumu canlıya baplandımı sanki biz onların götünde gezmişiz gibi kurallar dahilinde işlem yapılıyor yok şöyle hatanız oldu deyip hemen başlarından savmaya çalışıyorlarKısacası numaramız pavyon numarasına döndü engrlliyoruz başka numaradan arıyorlar bu sefer
Kardeşim bu işler böyle satana kadar herkes.Sorma akşama kadar kıçımızda geziyolar ama bi sorun oldumu canlıya baplandımı sanki biz onların götünde gezmişiz gibi kurallar dahilinde işlem yapılıyor yok şöyle hatanız oldu deyip hemen başlarından savmaya çalışıyorlar
Abi müsait değilim diyorum kadın wp den yazicam cevap ver ama diyor ??En iyisi açıp uygunsak Tesekkürler diyip kapamak yoksa otomotik arama çoğu
O yüzden tekrar aramaya ekrana düşüyor. Müşteri temsilcisi mecbur arıyor
Aldık saolBeyler saldırın
🔥Kavbet
💰 BEDAVA FREEBET 🔥 📌 BUGÜN TELEGRAM KANALIMIZDAN SAAT 16:00'DA 1000 KİŞİYE 15 TL FREEBET DAĞITILACAKTIR!! ⏰ SAAT 16:00'DA TELEGRAM KANALIMIZ'DA BULUŞALIM,)t.me
Allah nazarlardan saklasın reis bu ne çok hayranların varmış Allah daha çok versin hepsi seninmi ? ? ?İyicene bıktırdılar bu işin bi çözümü yokmuki engellemekte çözüm değil.
Ekli dosyayı görüntüle 1545Ekli dosyayı görüntüle 1546Ekli dosyayı görüntüle 1547Ekli dosyayı görüntüle 1548Ekli dosyayı görüntüle 1549Ekli dosyayı görüntüle 1550
Benim gibi yap son 2 rakamini degistir bidaha atamazlar arayamazlar ?İyicene bıktırdılar bu işin bi çözümü yokmuki engellemekte çözüm değil.
Ekli dosyayı görüntüle 1545Ekli dosyayı görüntüle 1546Ekli dosyayı görüntüle 1547Ekli dosyayı görüntüle 1548Ekli dosyayı görüntüle 1549Ekli dosyayı görüntüle 1550