• Büroların Dikkatine !

Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.

Reklam ve İşbirliği İçin

live:ba2ed0f5a1004a5c
    [email protected]

DUYURU Okuyalım Lutfen ....

mateus1987 Çevrimdışı

mateus1987

İnsana Göre Davranma İnsan Gibi Davran
Yönetici
Administrator
11 Mar 2021
53,050
44,341
198
Adalar

Mart Ayına Kadar Ne Etkinlik Yapılcak ne de Etkinlik Sonlanacak

İsteyen İstediği Yerde Takılsın Her Zaman Yaptığı Gibi

Benim En Zor Zamanımda Forum kapandı Kim Yanımda Oldu 2.3 Kişi Dısında

Ben bu Zamana Kadar Hepinize Elimden Geldiği Kadar Gerek Forumda Gerek Forum Dısı Yardımcı Oldum

Özel İşleriniz Keyfi İstekleriniz de İçinde Bunların.

Gerek Burdan Tanıdığım Gerekse Realden Tanıdığım Ayrıca Çalışma hayatımdan Hastane Ortamından Tanıdığım

Kaç Kişinin Ölüm Haberini Aldım...

@RadameLDrakevic kardeşimiz örnek evi yıkılmış ...

Aynı Şekilde @BaBaYa_GeL kardeşimizinde evi yıkılmış evsiz kalmış

Hayat Devam Ediyor Elbette Ama ..

Bana Deprem Olduğu Sabah Nasılsın iyimisin Yerine. Etkinlik NE Oldu Diye Soranlar Oldu.. Dieyecek Söz Yok..

İsteyen İstediğini Düşünsün.. Benim Bugüne Kadar Yaptıklarım Ortada..

Nereye Ne Yaptığımıda Artık Söylemem ...

Ben Buraya Bakmıyorum Arkadaşlar Şuan daha büyük kendimden bile önce düşündüğüm uğrastığım konular var ...

Çağrı Desteği Veriyorum .. Bir Kuruma da...

Ülkemize Gecmiş Olsun ..

Not: Sorunu Olan Arrkadaşlar Özelden Yazsın Bakıcam Ara ara

BaBaYa_GeL Çevrimdışı

BaBaYa_GeL

Üsteğmen
Süper Moderatör
13 Nis 2021
1,938
516
113
hatay
Başta Ümit abi olmak üzere herkese çok teşekkür ederim eskiden haberlerde deprem gorunce hiçbirsey olmuyordu hıcbırsey hıssetmıyordum ama depremı yaşadıktan sonra anladım depremın ne oldugunun farkına vardım dılerım bir daha sadece ülkemın degıl dunyanın hıcbır yerınde deprem yaşanmaz herkese tekrardan teşekkur ederım kalın saglıcakla

mateus1987 Çevrimdışı

mateus1987

İnsana Göre Davranma İnsan Gibi Davran
Yönetici
Administrator
11 Mar 2021
53,050
44,341
198
Adalar
Başta Ümit abi olmak üzere herkese çok teşekkür ederim eskiden haberlerde deprem gorunce hiçbirsey olmuyordu hıcbırsey hıssetmıyordum ama depremı yaşadıktan sonra anladım depremın ne oldugunun farkına vardım dılerım bir daha sadece ülkemın degıl dunyanın hıcbır yerınde deprem yaşanmaz herkese tekrardan teşekkur ederım kalın saglıcakla
geçmiş olsun kardeşim tekrar Allah Yardımcınız olsun

Bozkurt2579 Çevrimdışı

Bozkurt2579

Yarbay
Kayıtlı Üye
11 Mar 2021
10,331
7,551
113
45
Erzurum
Gerçekten çok üzüldük dengemiz sarstı Rabbim sabır versin inşallah büyük geçmiş olsun güzel Türkiyem Tüm ölmüşlerimizin mekanı cennet olsun inşallah yaralılara Rabbimden acil şifalar diliyorum inşallah amin

Bozkurt2579 Çevrimdışı

Bozkurt2579

Yarbay
Kayıtlı Üye
11 Mar 2021
10,331
7,551
113
45
Erzurum
Geçmiş olsun dostum Rabbim sabır versin inşallah :(

alihan4141 Çevrimdışı

alihan4141

HODRİ MEYDAN
Yönetici
Süper Moderatör
Tipster
4 May 2021
13,226
1,960
113
çook çook geçmiş olsun abi
rabbim bir daha yaşatmasın insallah
amiin

Pandev Çevrimdışı

Pandev

Yüzbaşı
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2023
2,242
574
113
Depremde zarar gören tüm arkadaşlara geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede hayat normale döner herkes için
Deprem olduğu günden itibaren hayat çok farklı geliyor gözüme. Her zaman ölümle burun burunayız ama bu sefer çok daha yakın gelmeye başladı bana
Bende 3 büyük deprem yaşadım hayatım boyunca. Her biri derin izler bıraktı
Gerçekten çok zor böyle afetler sonrası

BaBaYa_GeL Çevrimdışı

BaBaYa_GeL

Üsteğmen
Süper Moderatör
13 Nis 2021
1,938
516
113
hatay
hepinize cok tesekkur ederım butun depremi yaşayanlar ölenler kalanlar hepimizin adına bu acıyı bızımle bırlıkte yasayan bızımle bırlıkte paylaşan herkese cok tesekkur ederım

sercio87 Çevrimdışı

sercio87

Teğmen
Kayıtlı Üye
12 Ara 2022
580
82
28
Herkese geçmişler olsun ülkemiz zor bi süreçten geçiyor hayat bi şekilde devam ediyor ölenlerimize rahmet yaralılara acil şifalar çalışanlara destek olanlara güç kuvvet versin Allah'ım

Grayder Çevrimdışı

Grayder

Yüzbaşı
Tipster
12 Mar 2021
2,017
1,517
113
Allah bir daha yaşatmasın geçmiş olsun ölenlerede Allah rahmet kalanlara da sabır versin orda olan herkese rabbim yardım etsin bir haftadır ülke olarak ne uyuyabiliyoruz ölü gibiyiz hepimiz Allah yardımcimiz olsun