• Büroların Dikkatine !

Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.

Reklam ve İşbirliği İçin

live:ba2ed0f5a1004a5c
    [email protected]

Rıdvan Dilmen, kendisini Sedat Peker'e benzetti

RadameL Çevrimdışı

RadameL

Yüzbaşı
Tipster
30 May 2021
2,315
817
113
Bosnia Herzegovina
MHK eski başkanı Zekeriya Alp hakkında FETÖ soruşturması başlatıldı. 'Futbolda FETÖ temizliği' çağrısı yapan Rıdvan Dilmen, bu konu hakkında çok konuşulacak ifadeler kullandı. Dilmen, "Zekeriya Bey'in bu işlerde olup olmadığını bilmiyorum. Genel anlamda konuşmam sadece eylül ayında değildi. 4-5 kez dillendirdim. Sedat Peker'in iddiaları gündemde, Rıdvan Dilmen'in de iddiaları gündemdeydi. Bugüne kadar yapılmış bir şey yok. TFF Başkanı çalışanlarının TC'sini verecek. Bakın neler olacak!" dedi.
Merkez Hakem Kurulu (MHK) eski başkanı Zekeriya Alp hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ soruşturması başlatıldı. Haberin ardından gözler futbolda FETÖ temizliği tartışmasına döndü.
Yaklaşık bir yıl önce 'futbolda FETÖ temizliği' çağrısı yapan ve 'temiz eller operasyonu'nu işaret ederek 'hodri meydan' diyen eski A Milli ve Fenerbahçeli futbolcu, yorumcu Rıdvan Dilmen, bu konuyla ilgili Odatv'ye konuştu.

İşte Dilmen'in olay yaratacak açıklamaları:
"BU VATANDAŞLIK GÖREVİ"
"Zekeriya Bey ile ilgili olarak şunu söyleyebilirim. Zekeriya ağabeyin bu işlerde olup olmadığını bilmiyorum. Tahmin yürütecek olursak o işlerde olduğunu düşünmüyorum. Tabii ki hukuk var. Biz buna hiçbir şekilde karışamayız."
"VEYİS ATEŞ GİBİ İSİMLER ÇIKTI"
Genel anlamda benim o konuşmam, aslında sadece Eylül ayında değildi. Ben bunu en az 4-5 kez dillendirdim. Dikkat ediyorsanız bu iş sadece sportif değil, son günlerdeki olaylardan sonra biliyorsunuz ki siyasi ayağı diyorlardı. Şimdiyse sadece spor medyası ve sporcular üzerinden değil Veyis Ateş gibi siyasi yazarlarında isimleri artık çok çıktı. Bu gazetecilerle ilgili bu kurumlardaki veya bu kurumlardaki insanlarla ilgili gerçekten bir temiz eller operasyonu yapılacaksa ki, benim konuşmamdan sonra hiç kimse bir şey yapmadı. Ben çekildim kenara oturdum. Bu vatandaşlık görevi, milli birlik görevi.