Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Aleykümselam kardeşim pek kimse yok 2.3 kişi dısındaCümleten selamünaleyküm canlar nasılsınız uzun zaman oldu kim var kim yok
Ve aleyküm Selam hoşgeldiniz şükür siz nasılsınızCümleten selamünaleyküm canlar nasılsınız uzun zaman oldu kim var kim yok
Ben 1-2 site ayarlicam şimdi Ümit görüşüp ama sponsor almak yatırım olmayınca ne katacak orası varAleykümselam kardeşim pek kimse yok 2.3 kişi dısında
Eyvallah kral Allah iyilik versinVe aleyküm Selam hoşgeldiniz şükür siz nasılsınız
etkinlik açar sokarız yatırımBen 1-2 site ayarlicam şimdi Ümit görüşüp ama sponsor almak yatırım olmayınca ne katacak orası var
2 site var görüşüyorum şimdi inşallah oluretkinlik açar sokarız yatırım
OoCümleten selamünaleyküm canlar nasılsınız uzun zaman oldu kim var kim yok
Roll olursa yatiririzBen 1-2 site ayarlicam şimdi Ümit görüşüp ama sponsor almak yatırım olmayınca ne katacak orası var
Yaşıyon mu la senRoll olursa yatiririz![]()
Costur burayi son kaleYaşıyon mu la sen![]()
Coşturmak mesele değil de bu ay kayıp çokCostur burayi son kale
Vay Edocan hoş sefa geldin dostumCümleten selamünaleyküm canlar nasılsınız uzun zaman oldu kim var kim yok
Nasılsın kralımVay Edocan hoş sefa geldin dostum
Sen yaşirmisenki dostumCümleten selamünaleyküm canlar nasılsınız uzun zaman oldu kim var kim yok
Eyvallah can sürünmeye devam umarım sende iyisindir inşallahNasılsın kralım
Çok şükür kral polonyadayım Ümit yazınca aklıma geldi dedim hareket katalımEyvallah can sürünmeye devam umarım sende iyisindir inşallah