Onwin tweetir etkinliği vardı arkadaşlar bı kontrol edin katılan arkadaşlar ben ilk 50 ye girmişim 100 TL eklenmiş iki kupon yaptık bakalım katlarsak yaparız biseyler
Firma sponsor değildir
Firma sponsor değildir
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Avcisertaç ta benimİlk 50 ye iki kişi sokmuşuz @Proteagle da ilk 50 de
Bı bakın kardeşimben bakmadım ne oldu acep
Yok kardeşim ne kirletmesi sans vallahi bende umutlu değildim bı bakım dedim ne olmuş diye siteye bı girdim 100tl varyuh abi hiçbir çekilişte yokum yeminle sanki hepsinde listede yokmuşum gibi çekiliyor geliyor artık bana 10 çekilişe katılsak yine yoklara oynarız bu kadar mmı şanssız olurum bu aralar kara bulutlar üstümde k.bakma hocam konu kirlettim bol şanslar umarım çekersin
Du bı katlayak kardeşim ayipsin biliyorsun aramızda paranın lafı olmayacağınıAbiii ? gör BENİ bana 3/1 çıkmış ?
Lânet olsun Almanya gibi ?Du bı katlayak kardeşim ayipsin biliyorsun aramızda paranın lafı olmayacağını
Bekli yoo ruz işte bayan degilmi bı ihtimal kaleyi tuttururlarsa20 şutu var daha 5 gol atmış
ev atsa 2-5 olsa dep basar biraz daha belki peş peşe gol gelirBekli yoo ruz işte bayan degilmi bı ihtimal kaleyi tuttururlarsa
Böyle bitecek herhalde 2 maçta otekinde bı gol kaldı hala atacaklarev atsa 2-5 olsa dep basar biraz daha belki peş peşe gol gelir