Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
ben futbol veririm deArkadaşlar @Gezgin33 gardaşımız herkesten tahmin rica ediyor guvendiginiz varsa paylaşın
Adam sordu bizde paylaştık kral sıkıntı yok herkesin naçizane fikriben futbol veririm de
yatar falan
valla adamsınAdam sordu bizde paylaştık kral sıkıntı yok herkesin naçizane fikri
50k kazandığını söyledi. Doğru mu.Arkadaşlar @Gezgin33 gardaşımız herkesten tahmin rica ediyor guvendiginiz varsa paylaşın
Yatarsa iade edecen mi kankaben futbol veririm de
yatar falan
Rulette kazanmış sonra 28 geri vermiş kayıpla devam ediyor şimdi kredisini kapatmış en azından50k kazandığını söyledi. Doğru mu.
aga valla iade ederim hiç sıkıntı yok amaYatarsa iade edecen mi kanka
MK hamgi ara 22 geri verdi laRulette kazanmış sonra 28 geri vermiş kayıpla devam ediyor şimdi kredisini kapatmış en azından
50k kazandı bence bı dağıtım yapmaya değerdi.aga valla iade ederim hiç sıkıntı yok ama
kazanırsa üj bej bizede düşer heralde
Yazmadan önce de adamın hesabı bizene amkMK hamgi ara 22 geri verdi la
valla orası öyle ama adamın borcu falan vardır tek taraflı düşünmeyelim bence başkan50k kazandı bence bı dağıtım yapmaya değerdi.
Şimdi misal ben 50 K kazanayım 500 dağıtırım herkese 25 kalanı bankaya takip dosyasınavalla orası öyle ama adamın borcu falan vardır tek taraflı düşünmeyelim bence başkan
ama tabi dagıtsaydı hayra girerdi tabi
şaka bi yana ben valla 50 ka kazanıyımŞimdi misal ben 50 K kazanayım 500 dağıtırım herkese 25 kalanı bankaya takip dosyasına
3 saat mi zaabaaa kadarşaka bi yana ben valla 50 ka kazanıyım
borcum harcım yoksa 50 kişiye 50 tl etkinlik açarım
3 saatlik oda
İcralık msn sen deŞimdi misal ben 50 K kazanayım 500 dağıtırım herkese 25 kalanı bankaya takip dosyasına
abi bana bi dm atsanaİcralık msn sen de