Ya ben delirecem ya oÜmit abi yapmaz öğle seyler
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Ya ben delirecem ya oÜmit abi yapmaz öğle seyler
Senden beklerim ama ümit abi sabırlı adam delirmez ?Ya ben delirecem ya o
Adam tipster ?Topik sanki her aldığı ödülde etkinlik açıyoda bide 5 yılda 1 ödül dağıtırken etkinlik acma şartı koyuyo, bu çocuk diger taraftada böyle topik hareketler yapıyodu, buradada yapmaya devem eder. Insan 7sinde neyse harbi 70ndede o oluyo
La nerden ciktin yine sen kaybolTopik sanki her aldığı ödülde etkinlik açıyoda bide 5 yılda 1 ödül dağıtırken etkinlik acma şartı koyuyo, bu çocuk diger taraftada böyle topik hareketler yapıyodu, buradada yapmaya devem eder. Insan 7sinde neyse harbi 70ndede o oluyo
O da bazen bozuyor fark ediyorumSenden beklerim ama ümit abi sabırlı adam delirmez ?
Klasik kürşat abi işte ya ?Topik sanki her aldığı ödülde etkinlik açıyoda bide 5 yılda 1 ödül dağıtırken etkinlik acma şartı koyuyo, bu çocuk diger taraftada böyle topik hareketler yapıyodu, buradada yapmaya devem eder. Insan 7sinde neyse harbi 70ndede o oluyo
La nerden ciktin yine sen kaybol
Sen ters haline denk gelmisindir 2 yıldır bana hiç denk gelmedi şaka maka 2 yıl olmuş be @mateus1987 ümit abiO da bazen bozuyor fark ediyorum
Lan forum icin yoksa al sok bi yerine umrumda miKlasik kürşat abi işte ya ?
Benimde 1 yil olacak az kaldiSen ters haline denk gelmisindir 2 yıldır bana hiç denk gelmedi şaka maka 2 yıl olmuş be @mateus1987 ümit abi
Kural kuraldir asla değişmez. Ilk yazılan neyse o dur. ?Lan forum icin yoksa al sok bi yerine umrumda mi
Nereye kaçıyorsun muhabbet ediyorduk ?Neyse ben kactim tutarsa yarin hesaplasiriz
Bu bombeye keyfimi kacirdi gidiyom ben maclar basliyoNereye kaçıyorsun muhabbet ediyorduk ?
?Bu bombeye keyfimi kacirdi gidiyom ben maclar basliyo
O kural forumun aktifliği için geçerli isteyen istediği şartı koyabilir kralTopik sanki her aldığı ödülde etkinlik açıyoda bide 5 yılda 1 ödül dağıtırken etkinlik acma şartı koyuyo, bu çocuk diger taraftada böyle topik hareketler yapıyodu, buradada yapmaya devem eder. Insan 7sinde neyse harbi 70ndede o oluyo
Ooo adamim gelmis beni ilk defa savunan biri ciktiO kural forumun aktifliği için geçerli isteyen istediği şartı koyabilir kral
10 dk varUlan ne zaman başlayacak senin bu maçlar