Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
getirdim kuponuBöyle takip ediyorsun işte maç gitsin 5 fark yemesin de
Yav he gardaşımBak
getirdim kuponu
Ben getirdim gençliğimin enerjisiyle geldi 18 olunca yaş oluyo baIları gibi kafa kel 30 yaşında dwğili yaniWonnn beee 60-64 geldi
Tüpçü forumun bu şekilde totemcisi kardeşimŞaka mısın kral sen bugün
Yaş ka. FikoBen getirdim gençliğimin enerjisiyle geldi 18 olunca yaş oluyo baIları gibi kafa kel 30 yaşında dwğili yani
Derdin ne ? Adam gibi maçları takip etmedin benimle mi sürtüşüyorsun ? Kelim evet ne olmuş zoruna mı gittiBen getirdim gençliğimin enerjisiyle geldi 18 olunca yaş oluyo baIları gibi kafa kel 30 yaşında dwğili yani
Takılıyorum @Edo1910 reyis candırTüpçü forumun bu şekilde totemcisi kardeşim
Dalga geçiyor kral görmüyor musun 28 yaşında evli iki çocuklu adamım ben hayırdır yaniTüpçü forumun bu şekilde totemcisi kardeşim
Senin keli öperim be ne diyon sen ?Derdin ne ? Adam gibi maçları takip etmedin benimle mi sürtüşüyorsun ? Kelim evet ne olmuş zoruna mı gitti
yapıyoz kral sen cansın adam vururum senin için şu wtkinlikte en başından beri sen vardın kazansa ödül senin hakkın kralDalga geçiyor kral görmüyor musun 28 yaşında evli iki çocuklu adamım ben hayırdır yani
La gardaşım etkinlik önemli değil surda adamın heyecanına dahil oluyoruz sende bizimle uğraşıyorsun etme mazimiz varŞaka
yapıyoz kral sen cansın adam vururum senin için şu wtkinlikte en başından beri sen vardın kazansa ödül senin hakkın kral
Keller ellerSenin keli öperim be ne diyon sen ?
Haydi yesillensin
Ulan Kürşat ???Keller eller