Nasil degisecezBundan sonraki taleplerde affiliates kaydı forumdan olmayana ekleme sağlanmayacak bilginiz olsun arkadaşlar
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Nasil degisecezBundan sonraki taleplerde affiliates kaydı forumdan olmayana ekleme sağlanmayacak bilginiz olsun arkadaşlar
Bilet hakkın dolmuş kardeşimEyvallah kral sorun yok ben bı an önce bitsin diye uğraşıyorum)
80-83-93-96-975 bilet abi
Favorisen
Kullanıcı adı s3rci
Battik yemin ederim
19 mevcut bilet var kardeşimbetlist yatırım
martin39
500 tl
bilet hakkım bitti bu yatırımla ben 17 bilet saydım sanırım önceden
Ekli dosyayı görüntüle 10678
125 ekleme sağlandı BolsansBetlist
Kullanıcı adı s3rci
Yatırım 100 TL
1 bilet abi
180 - 181-182-183
Firmaya taşıma konusunda mail atNasil degisecez
176-177 nolu biletler ekleme yapıldıİd;270050439
200 tl yatırım
Mail attim bilet verdin mi bana dun fotoda attimFirmaya taşıma konusunda mail at
forumdayiz2.com Forumun affiliates
Kaydı üzerine taşıma Yapmak istiyorum diye
HaydaaFavorisen yatırım etkinliğinden çıktı
Bilginize Arkadaşlar
Diğer mevcut bürolara yönlenelim
Dediğim gibi affiliates kaydı forma ait olmayana bilet eklemesi yapılmayacak artık
Butun yatirimim orayadi neyse dun ku bileti de verde yeterlii 3 biletFavorisen yatırım etkinliğinden çıktı
Bilginize Arkadaşlar
Diğer mevcut bürolara yönlenelim
Dediğim gibi affiliates kaydı forma ait olmayana bilet eklemesi yapılmayacak artık
Mail attığına dair ekran görüntüsü al at özelden kardeşim kanıt sunmam gerekButun yatirimim orayadi neyse dun ku bileti de verde yeterlii 3 bilet
Anlamadigimda su basta niye soylemiyon ozaman bilet etkinligi baslarken son 70 bilet kalinca mi akıl basa geliyo anlam veremiyom176-177 nolu biletler ekleme yapıldı
Aynı şekilde affiliates kaydı foruma ait değil taşıma konusunda firmaya mail atalım bu şekilde forma hiç bir katkısı yok kardeşim
forumdayiz2.com Forumun affiliates
Kaydı alınmasıni talep ediyorum diye mail atalım
Kardeşim çok zor birşey değil ki sadece mail aticaksin destek bölümüne affı kaydımi forumdayiz sitesine tasimak istiyorum diye sonra ekran görüntüsü at @mateus1987 aAnlamadigimda su basta niye soylemiyon ozaman bilet etkinligi baslarken son 70 bilet kalinca mi akıl basa geliyo anlam veremiyom
Tamam attim reis maili ama basta soylense guzel olurKardeşim çok zor birşey değil ki sadece mail aticaksin destek bölümüne affı kaydımi forumdayiz sitesine tasimak istiyorum diye sonra ekran görüntüsü at @mateus1987 a
Kardo araştırınca afi kayıtları başka yerde çıktı o yüzden düşün şuan 20 bin yatırım var ama bizim forum üzerinden 1 lira gibi bi miktar gözüküyor sizi sıkıştırmak değil amacımız ama buyumemiz için bunları düzeltmemiz lazım bu arada çok teşekkürlerTamam attim reis maili ama basta soylense guzel olur