Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
başkan fener takımı 4.5 üstüydü :/Tebrikler
evet ama fenerde iş yokfener takımı 4.5 üst mü dedin
Yaw FB kimki 5 atacake
evet ama fenerde iş yok
abi hiç sorma adamlar 1.ligden geliyorfenerbahçe çöplüge dönmüş
abi ümraniye 1.ligden geldi yaYaw FB kimki 5 atacak
abi hiç sorma adamlar 1.ligden geliyor
ee sonuç öne geçiyon ama maçı veriyon
fenerbahçeli degilim ama yaşımda 26 benim gördügüm kadarıyla fenerbahçe ali koç ile degil aziz yıldırım ile güzeldi
4ü yerse hiç şaşırma
Fener 4.5 üste ne bastın ekran resmî atsana bibaşkan fener takımı 4.5 üstüydü :/
ben fenerliydim 2008 den bu yanı takım tutmuyorum maç izlemiyorum boş şeyler bunlarabi hiç sorma adamlar 1.ligden geliyor
ee sonuç öne geçiyon ama maçı veriyon
fenerbahçeli degilim ama yaşımda 26 benim gördügüm kadarıyla fenerbahçe ali koç ile degil aziz yıldırım ile güzeldi
4ü yerse hiç şaşırma
rahat olur umranıyede 2 ler rahat durmaz
Herkes toplam 4.5 anladı ya tam olarak yaz yada ekran resmî at anlaşılmıyor…fenerbahçe 4.5 üst
başkan tel ekran görüntüsü almıyor ama istersende söyle çekiliş yapılsınFener 4.5 üste ne bastın ekran resmî atsana bi
başkan tel ekran görüntüsü almıyor ama istersende söyle çekiliş yapılsın
Herkes toplam 4.5 anladı ya tam olarak yaz yada ekran resmî at anlaşılmıyor…
Ekran at yada tamyaz anlaşılmıyor herkes öyle anladıFener 4.5 üste ne bastın ekran resmî atsana bi
Ekran at yada tamyaz anlaşılmıyor herkes öyle anladı
he yanlış yazmısım ama aklınızda şüphe olmasın diye çekiliş yapılsınfenerbahçe 4.5 üst
Zorunda değilsin hocam kazanmamışsın sonuçta ama imkanın varsa yapabilirsin alan kişi etkinlik açma şartıyla .he yanlış yazmısım ama aklınızda şüphe olmasın diye çekiliş yapılsın
ne sizin aklınızda şüphe olsun nede ben tribe giriyim reisler
başkanım senin aklında kuşku kaldıgı için ben valal öyle yapıyorumZorunda değilsin hocam kazanmamışsın sonuçta ama imkanın varsa yapabilirsin alan kişi etkinlik açma şartıyla .