- 8 Şub 2021
- 2,339
- 738
- 113
aga bamgüm 1 saattir mesajı yok sinerjiye verilcekti diyodun ?papara yazsın kazananlar bir kişiye 21 bir kişiye 20 atacağım kesintisi olmayan belirtsin mesajında
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
aga bamgüm 1 saattir mesajı yok sinerjiye verilcekti diyodun ?papara yazsın kazananlar bir kişiye 21 bir kişiye 20 atacağım kesintisi olmayan belirtsin mesajında
kral başlarda oda çok mesaj atmış şarjı bitmiştir uyumuştur ben 4 totem yapan kişi vardı hepinizi aldım normalde 00.00 dan sonra katılım geçersiz demiştim ama ona rağmen totem yaptığınız için hepinizi yazdım listeyeaga bamgüm 1 saattir mesajı yok sinerjiye verilcekti diyodun ?
Çekilişi adminler yapmıyor mutotem şartı koyulduğu için totem yapanları yazdım dostlar kimse kırılmasın.
Ekli dosyayı görüntüle 9006
yoklar beklemesinn millet diye yaptımÇekilişi adminler yapmıyor mu
tebriklertotem şartı koyulduğu için totem yapanları yazdım dostlar kimse kırılmasın.
Ekli dosyayı görüntüle 9006
burda olan totemciler bu mesajı beğensin çekim gelene kadar mesajlardan arıca kontrol edeceğim
ödül gonderim süresi 24 saatir..
KAZANAN UYELER @Tüpçü Fikret papara bilgilerini yazabilir.
24 saat icerisinde kazanan uye papara bilgilerini gondermez ise etkinliği düzenleyen üye ister cekiliş yaptırır isterse yapmaz.
iyi forumlar
odul bamgün 24 saat icerisinde papara bilgilerini gondermez ise cekiliş yapılcakdır..@Bamgüm saat 2 ye kadar gelmezse diğer 3 kişi arasından çekiliş yapacağım tekrardan arkadaşlar