wonlamıs bu 25 alırımUlan meşaleyi ufak tuttuk gelmez diye vay mk Puhahahahh kuponumuz gelirse 2 Kişiye 25 TL Verelim paylaşmak güzeldir şans yanımızda olsun canlar
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
wonlamıs bu 25 alırımUlan meşaleyi ufak tuttuk gelmez diye vay mk Puhahahahh kuponumuz gelirse 2 Kişiye 25 TL Verelim paylaşmak güzeldir şans yanımızda olsun canlar
40 dakka varÇok fazla uzatmayalım yeter bukadar bir gol kaldı gelirse ekime gelmezse kasıma der gideriz kürşatım ızdırap çekmenin anlamı yok nerde sinerji aloooooo ? ? ?
bu da gelmesse sen bırak iddaa yi ???Çok fazla uzatmayalım yeter bukadar bir gol kaldı gelirse ekime gelmezse kasıma der gideriz kürşatım ızdırap çekmenin anlamı yok nerde sinerji aloooooo ? ? ?
Golü getir 25 gaymayı kap kürşatım40 dakka var
15 dakkaya gol geliyorGolü getir 25 gaymayı kap kürşatım
Amk nasıl iş ula on yirmi otuz oranı rahatça biliyorum bu 1.55 ve 1.60 lardan yatıyom laa deli oluyorum mkbu da gelmesse sen bırak iddaa yi ???
sakin ol yatmıs gıbı konusma yatar bak gelecekkk ulan 70 e kadar dep atacakAmk nasıl iş ula on yirmi otuz oranı rahatça biliyorum bu 1.55 ve 1.60 lardan yatıyom laa deli oluyorum mk
Ula bu maç yatsın gendimi daştan atarım mk ?sakin ol yatmıs gıbı konusma yatar bak gelecekkk ulan 70 e kadar dep atacak
dep ateş hattında alacak macı benceUla bu maç yatsın gendimi daştan atarım mk ?
Sen bi tus al o zamana kadar gelir golbende bısı var