Gülmek güzeldir pozitif enerji şarj edersin sonra bu enerjiyi bosaltirsin hahahaahNiye sırıttın yaşarım ? ?
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Gülmek güzeldir pozitif enerji şarj edersin sonra bu enerjiyi bosaltirsin hahahaahNiye sırıttın yaşarım ? ?
Neyse sen dükkanı kapat temizliğini yap ben yatarım iyi sabahlarDeget zıbar yat neyi bekliyorsun burası otelmi gardaş ?
20 oldu sanırım20 yi geçer total bence
Ulan işe bak arkadaş herkes akıllıya hasret bizde deliye hoşgeldin başımın belası piroooo ula hani sen yatirdin ?Gülmek güzeldir pozitif enerji şarj edersin sonra bu enerjiyi bosaltirsin hahahaah
Sende yatiyordun abi bı girdim forma ödüllü kupon takip ediyorsun bizi uyutup odulemi konucan abimmmm hahahahaahUlan işe bak arkadaş herkes akıllıya hasret bizde deliye hoşgeldin başımın belası piroooo ula hani sen yatirdin ?
Hele sene uyanık sen benden önce gelmiş kommuşsunya laa dillooo ?Sende yatiyordun abi bı girdim forma ödüllü kupon takip ediyorsun bizi uyutup odulemi konucan abimmmm hahahahaah
Dillo ne demek abi resim atsana bı nasıl bişey zuahahahahahHele sene uyanık sen benden önce gelmiş kommuşsunya laa dillooo ?
Hahaha ? ?Hep bana bunu diosun
Aynen 20 de20 oldu sanırım
Puhahahahh ?En 20ydi kardeşim herhalde ben çok yorgunum biraz karistirdik burayı kusura bakma hadi bol şanslar yesiilensin burası sevinirim hepinizi öpüyorum
bakın keyfinize kardeşim problem değilEn 20ydi kardeşim herhalde ben çok yorgunum biraz karistirdik burayı kusura bakma hadi bol şanslar yesiilensin burası sevinirim hepinizi öpüyorum
Yazmicam abi zorlama yav yahudilerde güzel demek diosun ben bunu bilmiyorum Google yazdım dillo diye benzinlisi falan çıktı benn lpgi sipariş ettim içten yanmaliPuhahahahh ?
Ömer abiyi görünce dayanamıyorumbakın keyfinize kardeşim problem değil
Ahahaha laa ne adamsın mk altıma sıçtım gülmekten yine ? ?Yazmicam abi zorlama yav yahudilerde güzel demek diosun ben bunu bilmiyorum Google yazdım dillo diye benzinlisi falan çıktı benn lpgi sipariş ettim içten yanmali