1-0 yeniklen 1-0 nasıl yenecek hakem torpil geçip diğer rakımın golünü gerimimalcak gralllllll bunlar erzurumlu hemşerim der belkiSıkıntı yok son dakikada atar bir sıfır yener dostum
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
1-0 yeniklen 1-0 nasıl yenecek hakem torpil geçip diğer rakımın golünü gerimimalcak gralllllll bunlar erzurumlu hemşerim der belkiSıkıntı yok son dakikada atar bir sıfır yener dostum
Emeklisi gelmiş adamları oynatırlarda olcağı buHulk girdi atar dedik penaltı kacirdi
Eski hulk öldü dostum neneminde bıyığı olsaydı dedem olurduHulk girdi atar dedik penaltı kacirdi
Ahahaha yanlış yazdık aq yaşlılık başganım pardon 2:1 diyecektim hehehh1-0 yeniklen 1-0 nasıl yenecek hakem torpil geçip diğer rakımın golünü gerimimalcak gralllllll bunlar erzurumlu hemşerim der belki
Gralllllll nenen için ankaradan erzuruma yürüttürme adamı gralllll ümidin kafasını bozmayın iatanbuldan yürür erzurumaE
Eski hulk öldü dostum neneminde bıyığı olsaydı dedem olurdu
PuhahahahhGralllllll nenen için ankaradan erzuruma yürüttürme adamı gralllll ümidin kafasını bozmayın iatanbuldan yürür erzuruma
Sağlık olsun dostum önümüzdeki maçlara bakacağız artıkYok bole bisey .ne zaman oynasam atan takim penaltı kaçırdı.kismetsizlik.