- 17 Mar 2021
- 382
- 219
- 43
hahaSen gibi galiba
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
hahaSen gibi galiba
mlsfdundalk yıne yedı 2-1 yenılıyor
ooooo biz burdaydik zaten kardesim ilk yoruma bak hahahhaSen gibi galiba
iyi forumlar kardeşimBol şans umarım kazanırsın ben ilk katıldım ama 2 3 kendini bilmez var laf atıyor o yüzden beni almayın çekilişe gün olur kervan döner iyi forumlar
Millete laf etme o zamanooooo biz burdaydik zaten kardesim ilk yoruma bak hahahha
Birader mıllete laf yetıstırmeyı bırak takıp eden eden etmeyen etmez para kokusu alan gelıyoe ne demek mılyarlar mı dagıtılıyor sankı ayıp yaooooo biz burdaydik zaten kardesim ilk yoruma bak hahahha
ortam karısıkBirader mıllete laf yetıstırmeyı bırak takıp eden eden etmeyen etmez para kokusu alan gelıyoe ne demek mılyarlar mı dagıtılıyor sankı ayıp ya
Bu mesajdan sonra daha girmem foruma hadi iyi geceler adamın 1 tane etkinliği yok laf atıyor ayıp yaBirader mıllete laf yetıstırmeyı bırak takıp eden eden etmeyen etmez para kokusu alan gelıyoe ne demek mılyarlar mı dagıtılıyor sankı ayıp ya
aksam aksam guzel kardesim kirmayalim birbirimizi yanlis konusuyorsun benim o yazdigimin altinda bisey araman cok yanlis goygoyu seven adamin kotu niyetle yazmadigimi beni taniyan herkez bilirMillete laf etme o zaman
Bana mı dıyon ben mı ettım laf ne dıyon bırader ben senı savundum sen bana mı laf yapıyonBu mesajdan sonra daha girmem foruma hadi iyi geceler adamın 1 tane etkinliği yok laf atıyor ayıp ya
Ötekine demistim neyseBana mı dıyon ben mı ettım laf ne dıyon bırader ben senı savundum sen bana mı laf yapıyon
Tamam ben bana dıyon sandımÖtekine demistim neyse