- 23 Ocak 2021
- 5,125
- 926
- 113
Kaldı 3 gol delpBen berkane ms 1 delf 9.5 üst girdim
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Kaldı 3 gol delpBen berkane ms 1 delf 9.5 üst girdim
Halı saha maçı mı bu5-0 da aldım 1.9 dan şuan 7-0
O ligte 10dan az gol olmuyorHalı saha maçı mı bu
K.amerika da bir turnuvaHalı saha maçı mı bu
Abartma o kadar değil ama gollü geçer k.amerika ligleriO ligte 10dan az gol olmuyor
4 gündür bu saatlerde maçları oluyor bu turnuvanın hepsini takip ediyorum biri 13-0 biri 10-1 biri 12-0 bittiAbartma o kadar değil ama gollü geçer k.amerika ligleri
Rastgele konuşmuyoruzAbartma o kadar değil ama gollü geçer k.amerika ligleri
CFU Kulüp Şampiyonası veya CFU Kulüpler Şampiyonası Kupası olarak da bilinen Karayip Kulüp Şampiyonası, Karayip futbol şampiyonasıdır. Karayipler Futbol Birliği'ne üye kulüpler için Karayipler'den dernek futbol kulüpleri arasında düzenlenen yıllık uluslararası bir futbol yarışmasıdır.California üniversitesinin düzenlidiği
Usta her ironi de yapılmıyor sana ?K.amerika da bir turnuva
İroniydi zatenCFU Kulüp Şampiyonası veya CFU Kulüpler Şampiyonası Kupası olarak da bilinen Karayip Kulüp Şampiyonası, Karayip futbol şampiyonasıdır. Karayipler Futbol Birliği'ne üye kulüpler için Karayipler'den dernek futbol kulüpleri arasında düzenlenen yıllık uluslararası bir futbol yarışmasıdır.
Böyle olmasa 3 gole 1.30 oran vermezler zaten4 gündür bu saatlerde maçları oluyor bu turnuvanın hepsini takip ediyorum biri 13-0 biri 10-1 biri 12-0 bitti
Bende ironi olarak paylaştım zaten ?Usta her ironi de yapılmıyor sana ?