H
hoti91
Guest
Direk ödül dağıtımı yapalım çekilişe gerek yok beğenip bol şanslar yazıp gidene ödül yok
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
maç ziliyodum ne oldu ne bitti tam bilmiyorum topsizde
sende sıkıntı olmazsa bana uyar kim varsa atabilirim şuan bileDirek ödül dağıtımı yapalım çekilişe gerek yok beğenip bol şanslar yazıp gidene ödül yok
yazsınlar bana etiket atıp onları sana zahmet olmazsa3 Kisiye göndereceksin beni ele dostum diger 3 arkadaşa gönder ?
Sorun yok çekilişe gerek duymuyorum takip eden ve 5 mesaj şartına uyan 4 kişi var.3 kişiye göndereceksen ben çıkarım aradan diğer 3 arkadaş kazansın?sende sıkıntı olmazsa bana uyar kim varsa atabilirim şuan bile
olmaz öle sende vardın ne olcak 30 tl eksik olsun benden eğer yanlış anlamzsan sanada atmak isterimSorun yok çekilişe gerek duymuyorum takip eden ve 5 mesaj şartına uyan 4 kişi var.3 kişiye göndereceksen ben çıkarım aradan diğer 3 arkadaş kazansın?
Doğrudur dostum
Sana bırakıyorum dostum diğer 3 arkadaş alsın da bana gönlünden koparsa atarsinolmaz öle sende vardın ne olcak 30 tl eksik olsun benden eğer yanlış anlamzsan sanada atmak isterim
dm den fix 2 kişi düşürelim hemen cebimden @kopli12 dmden payfxi bırak sende kardeşim aradan çıkın 2 kişi öğleden sonraya kalsınSana bırakıyorum dostum diğer 3 arkadaş alsın da bana gönlünden koparsa atarsin