30 TL yi nasıl çekiyoruz havale mi. Sen çektin mi
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
30 TL yi nasıl çekiyoruz havale mi. Sen çektin mi
Oynadim sagolasin@KeskinYara maçta 2 gol çıktı ınslalah bunu oynamissindirEkli dosyayı görüntüle 10201
İyi bari almissin hemen won olsu zaten 2 gol çıktı sevindim kardeşim adinaAlindigelirse senide görürüm
Bir maç daha veriyim istersen kardeşim gelirse öyle atim mefete iyiligimiz tam dokunsun sana olurmuMetefe varsa bırak reis 20 atayim
Yapıştır o zamanBir maç daha veriyim istersen kardeşim gelirse öyle atim mefete iyiligimiz tam dokunsun sana olurmu
Aldım Bol sans2 gol daha çıkabilir kardeşim güzel oranı var Ekli dosyayı görüntüle 10203
Basket vardı guvenemedim bu maç daha sıcak geldi bakalım bol şans simdiden kardeşimAldım Bol sans
Basket normalde 12 sayı kalmış bakim inşallah o gelmezBasket aldım yarım sayi ile kasa patladı saglik olsun bonus kovalamaya devam buda gelmez
Fena verdik sans yok saglik olsunBasket normalde 12 sayı kalmış bakim inşallah o gelmez
Gecmis olsun kardeşim bizde vesile olduk hakkını helal etFena verdik sans yok saglik olsun
Senden sonra 700 daha kaybettim basket 2 side yarım sayi saglik olsun kardeşim sifirim Allah büyük borç çok düzeltebilir miyim diyorum iceri giriyor mGecmis olsun kardeşim bizde vesile olduk hakkını helal et
İnşallah yakın zamanda duzeltirsin kardeşimSenden sonra 700 daha kaybettim basket 2 side yarım sayi saglik olsun kardeşim sifirim Allah büyük borç çok düzeltebilir miyim diyorum iceri giriyor m
Eyvalalh bromİnşallah yakın zamanda duzeltirsin kardeşim
Kripto borsasıns çekiyosun30 TL yi nasıl çekiyoruz havale mi. Sen çektin mi