Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Bol sans dayiKuponumuz gelirde çekim yapabilirsek 4 kişi 25 tl verelim paylaşmak güzeldir şans yanımızda olsun canlar forum kuralları geçerlidir olmazsa olmazımdır ekstra bişey yok seronun twetırı yokmuş o yüzden rt etikete gerek yok beğeni yeterli ? ? ? ?
bı kerede bas abı 135 tlArkadaşlar kuponuz kazansada daha 135 tl lik çevrimi varmış yolumuz uzun bir hafta süresi var bakalım çabukça sıfırlayalm @s3rci serooo gardaş hemi ? ? ?
ya bırak abı pazar gunu nedır yaGeliri varmı serooo böyle oynama sebebim önümüzde adam gibi maç yok artı dağ başına çıktım şarjzım bitmek üzere o yüzden böyle olsun dedim
Ahahaha ? ? ?ya bırak abı pazar gunu nedır ya
Pazar olsun bizim olsun seroo başgan ? ? ?ya bırak abı pazar gunu nedır ya
ya bırak abı surda papara otecektı yalan oldukNe acelemiz var seroo yaz var kış var ne evecek iş var loooo ? ? ?
Bol şanslarKuponumuz gelirde çekim yapabilirsek 4 kişi 25 tl verelim paylaşmak güzeldir şans yanımızda olsun canlar forum kuralları geçerlidir olmazsa olmazımdır ekstra bişey yok seronun twetırı yokmuş o yüzden rt etikete gerek yok beğeni yeterli ? ? ? ?
Geçen gün iki kupon paylaştı. 45 oranlar havada uçuşuyordu. Sürpriz desen o da değil mucize gerekli. Ee mucize de peygamberlere verilir biz de peygamber olmadığımıza göre ??Bozkurt 1 kez 1 maclik kupon yaptigini gormedim ksmwllslwa hayir bide tutmuyor kardesim boyle nezaman kupon paylassan olmuyor bu hirsina inadina hayret ettim valla
Geçen gün iki kupon paylaştı. 45 oranlar havada uçuşuyordu. Sürpriz desen o da değil mucize gerekli. Ee mucize de peygamberlere verilir biz de peygamber olmadığımıza göre ??
Eyvallah gardaş sağolasın aynenNasip herşey ve ayrıca kupon yapan kişiyi tebrik ediyorum yavaş sabırlı emin adımlar ile az öz olsun yeterki olsun ?❤?