H
hoti91
Guest
Dostum tamam mı devam mı ?Kayıp zaten kârda yok konu kilit beyin bitti bende kafa kafaya yatırımla aynı seviyede herkese bol şans
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Dostum tamam mı devam mı ?Kayıp zaten kârda yok konu kilit beyin bitti bende kafa kafaya yatırımla aynı seviyede herkese bol şans
@Long Runner a zerre güven olmaz geçenlerde durduk yere bana sarmıştı etkinliklerime katılamazsın diye. sebep ne diyorum açıklama yok. roll yapmasını bile bilmiyor ya da milleti salak salak yerine koyuyor bu ıq su 0-5 olan @Long Runner . şimdi yeni bir etkinlik açacak elde ettiği karla güya bu roll kayıp oldu diye. 400 den 2k yaptı kayıp diyor sivri zeka. @tweet i dolandırmış bu biliyon mu @hoti91Yeminle elindeki maçı zorla verdi malesef lose
Ben de öyle düşünüyorum
Rolün devam etmesi gerek herkes takip etti o kadar destek verildi ki her türlü kârdasın kafa kafaya felan değil kasa eğer burda bırakırsan açık konuşayım banlarımKayıp zaten kârda yok konu kilit beyin bitti bende kafa kafaya yatırımla aynı seviyede herkese bol şans
kasa 400 den 2k oldu lose olmaısı lazım @Long Runner a göreDostum tamam mı devam mı ?
yaw dolandırıcının biri yalan dolan peşinde cidden diyorum kanka banla gitsin @tweet şahitRolün devam etmesi gerek herkes takip etti o kadar destek verildi ki her türlü kârdasın kafa kafaya felan değil kasa eğer burda bırakırsan açık konuşayım banlarım
@hoti91 bu kupon bile kâra yetiyor şahıs 2 kupon kazandı kayıp diyor deyyuz?Hedefe ulasirsak duruma göre dağıtım
Forum kuralları geçerli
Minimum 5 mesaj
Ne lan o özelden yazdığın ağır küfür kaybol@Long Runner beklemedeyiz