olur kardeşim ben kendime 100 tl alıyım geri kalanı vereiym nasıl güzel fikir dimidevamkeeee katılan herkese 100 versene ? ? ? sayımız az zaten
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
olur kardeşim ben kendime 100 tl alıyım geri kalanı vereiym nasıl güzel fikir dimidevamkeeee katılan herkese 100 versene ? ? ? sayımız az zaten
neyse tmm bısı demıyorum ?olur kardeşim ben kendime 100 tl alıyım geri kalanı vereiym nasıl güzel fikir dimi
10 kısı 50 de olurduolur kardeşim ben kendime 100 tl alıyım geri kalanı vereiym nasıl güzel fikir dimi
ayarlarız onu isteğe göre10 kısı 50 de olurdu
ulan mılan penaltı kacırdı ust dedık yalan olacazKorner skoru fazla olmayan maçlarda daha ziyadençıkıyo bu tarz takımların maçında bol korner taç olur bence
Büyğk takımlara fazla bulaşmamak lazım genelde ters köşe yaparlarulan mılan penaltı kacırdı ust dedık yalan olacaz
etkınlık ıcın ust normal oynamadımBüyğk takımlara fazla bulaşmamak lazım genelde ters köşe yaparlar
Normalde çok korner çıkıyor başkan haklısın ama bazen olmuyor şansa dün gece bende bu Paraguay ligine korner almıştım gelmedi inşallah bunda akar korner lerKorner skoru fazla olmayan maçlarda daha ziyadençıkıyo bu tarz takımların maçında bol korner taç olur bence
Gonuller bir olsun yeterki sen kazandaayarlarız onu isteğe göre
nasip kardeşim bakalım neyse arkadaşlar maç saatinde görüşürüz uyumazsam eğerNormalde çok korner çıkıyor başkan haklısın ama bazen olmuyor şansa dün gece bende bu Paraguay ligine korner almıştım gelmedi inşallah bunda akar korner ler
Tmm başkan biz takipteyiz inşallah yeşilenirnasip kardeşim bakalım neyse arkadaşlar maç saatinde görüşürüz uyumazsam eğer
bolşansSelamlar sevgili kardeşlerim,
Öncelikle yaklaşık 1 aydır son derece yoğun bir iş temposu içerisindeyim ve coronadan dolayı eksik olmanında verdiği zorluk içinde 1 aydır saatlerce çalışmak zorunda kaldım ve ayrı kaldık umarım ama tez zamanda atlatıcağız.
Aşağıya çok güzel bir kupon bırakıyorum ve SON 2 MAÇIMIZ KALDI
KAZANIRSAK 5 ARKADAŞA 100 TL BAYRAM HARÇLIĞI VERELİM.
KALAN MAÇLAR
FH Hafnarfjördur - Valur Reykjavik FC
1. Yarı Toplam Gol - Üst (0.5)
Club Olimpia Asuncion - Club Sol de América
Köşe Vuruşları: Toplam - Üst (9.5)
Ekli dosyayı görüntüle 5133
Aktıulan mılan penaltı kacırdı ust dedık yalan olacaz
yaz ordan 20 bonus
Bol şanslar reis hoş geldinSelamlar sevgili kardeşlerim,
Öncelikle yaklaşık 1 aydır son derece yoğun bir iş temposu içerisindeyim ve coronadan dolayı eksik olmanında verdiği zorluk içinde 1 aydır saatlerce çalışmak zorunda kaldım ve ayrı kaldık umarım ama tez zamanda atlatıcağız.
Aşağıya çok güzel bir kupon bırakıyorum ve SON 2 MAÇIMIZ KALDI
KAZANIRSAK 5 ARKADAŞA 100 TL BAYRAM HARÇLIĞI VERELİM.
KALAN MAÇLAR
FH Hafnarfjördur - Valur Reykjavik FC
1. Yarı Toplam Gol - Üst (0.5)
Club Olimpia Asuncion - Club Sol de América
Köşe Vuruşları: Toplam - Üst (9.5)
Ekli dosyayı görüntüle 5133
Forum Kuralları Geçerlidir 100 Mesaj Profil Resmi ve Takip
Son Katılım 00.45