elimizden geldigi kadar yardım ederız abi son kale sen kaldınaz kadı döşeyecem sana paşa geçin dalganızı
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
elimizden geldigi kadar yardım ederız abi son kale sen kaldınaz kadı döşeyecem sana paşa geçin dalganızı
Ulan sifsi sende işini biliyorsun can damarından vurdun adamıelimizden geldigi kadar yardım ederız abi son kale sen kaldın![]()
parmada mı ms1 olucaktı@Explosen16
@harden06
@totemci27
@Bozkurt2579
@Pandev
Payfix özelden parmadan yattı üstü geldi herkese 100
fıx vardı sende@Explosen16
@harden06
@totemci27
@Bozkurt2579
@Pandev
Sana yok la sifsi bugün aldın daha sovumadi bile parafıx vardı sende
abi dur hele gerginim sal beniSana yok la sifsi bugün aldın daha sovumadi bile para![]()
100 tl ne bakSana yok la sifsi bugün aldın daha sovumadi bile para![]()
Ustam benim aff üyelik alobet e idi .oraya baya yatırım yaptım.onun sponsorluk bitmiş. Buradaki sponsorlara da yatırım yapıyorum ama aff üyelik değil. Aff taşıma imkanı varsa taşıyalım .
Tebrikler etkinlik için teşekkürler.@Explosen16
@harden06
@totemci27
@Bozkurt2579
@Pandev
Betbox Alfa sürekli yatırım yapıyorum ama üyelik eski maalesef. Taşıma şansı varsa halledelim
Kesene bereketÖdüller gönderildi
Bu siteler eski siteler çoğu kişi üyedir. Aff üyelik için yeni site lazım. Ama üyelik taşıma imkanı varsa , kullanıcı adlarını verelim bu forumdan üye olmuş gibi taşınsın. Forumun daha aktif olması için de imkan buldukça roll ödüllü kupon vs. Yapabiliriz. Twitter telegramdan paylaşım yapılabilir. Tabi naçizane benim bu konuda şu an aklıma gelenler.Dostlar @mateus1987 güzel bir yere dikkat çekti. Forumda aktifliği artıracak fikri olan ciddi ciddi söylesin derim
Ne yapmalı
Teşekkür ediyoruz.Ödüller gönderildi