- 14 Mar 2021
- 1,943
- 1,264
- 113
Hocam bakmadım valla bi bakayım güzel maç bulursam sana vereyim bakalım bi buraya atarım herkesin aklına yatarsa oynarsın ?Nbade guzel mac varsa verin hocam @Husobey31
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Hocam bakmadım valla bi bakayım güzel maç bulursam sana vereyim bakalım bi buraya atarım herkesin aklına yatarsa oynarsın ?Nbade guzel mac varsa verin hocam @Husobey31
mantıklıKanka kasayi tutuyorum minas gelirse cekim verip dagitim yapacagiz
otekı ugursuz kankaÇamaşır gibi nick degısiyon
Payfix var mi bana cikarsa payfixKanka kasayi tutuyorum minas gelirse cekim verip dagitim yapacagiz
Aynen hocam mac varsa atin aklina yatan oynar 150 bakiyem var atlasbette kombin yapayımHocam bakmadım valla bi bakayım güzel maç bulursam sana vereyim bakalım bi buraya atarım herkesin aklına yatarsa oynarsın ?
Bana rakip mi çıktı yoksam gardaşım ??Ooooo gardaşım götürüyorsun malı hadi bakalım bizim Hüsobey31 gardaşıma fark atacan inanirim sene ?
Dikkat et gardaşım kaptırma paraları paralar paralar bozulmasın aralar ? ? ?Kanka kasayi tutuyorum minas gelirse cekim verip dagitim yapacagiz
Hadi inşallah bu uğur getirirotekı ugursuz kanka
Kanka payfiximi kapadilar ya papara ya da havale ama ümit abi dağıtır yine ben oyle yapıyorumPayfix var mi bana cikarsa payfix
Denver alir ve memphis ust bunlari dusunAynen hocam mac varsa atin aklina yatan oynar 150 bakiyem var atlasbette kombin yapayım
Hüso ben seni potaya dörtlük atarım bırak üçü hehehh ? ? ?Bana rakip mi çıktı yoksam gardaşım ??
Benimkini umit abiye atarsin onla yapariz bi hareketKanka payfiximi kapadilar ya papara ya da havale ama ümit abi dağıtır yine ben oyle yapıyorum
25Tl kalmisti onla 600 oldum düştüm işte günlük yasiyorum kanka ben dündeb oncede 1800 vardi ?Dikkat et gardaşım kaptırma paraları paralar paralar bozulmasın aralar ? ? ?
Kanka rollden sonra umit abiye atacam kazananlara o dağıtır zaten ayarlarsiniz aranızda roll bakiyesi de birakacaz foruma zatenBenimkini umit abiye atarsin onla yapariz bi hareket
Ahahaha hadi bakalım rast gele gardaşım şeytanın bol olsun ?25Tl kalmisti onla 600 oldum düştüm işte günlük yasiyorum kanka ben dündeb oncede 1800 vardi ?
nasıl gardaşımHüso ben seni potaya dörtlük atarım bırak üçü hehehh ? ? ?
Sağol kanka gelsinde herkes faydalansin yaAhahaha hadi bakalım rast gele gardaşım şeytanın bol olsun ?
Hadi inşallahSağol kanka gelsinde herkes faydalansin ya
Iyi geceler hocam takip icin tesekkurler son begeni yaptiysan varsin merak etme@Jamiry0 usta sana bol şanslar artık gözüm kapanıyor umarım gelir umarım çekilişe hak kazanmışımdır hadi iyi geceler