- 13 Mar 2021
- 4,982
- 4,069
- 113
2 dakika da 3 ofsayt oldu... pes
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Nasıl yani yaturdığım tutarın ne diye kazanç sınırı oluyor ilk defa senden duyuyorum böyle bir şeyi, mobil ödemeye özel mi bu ?
Karakter yoksunu bunlarkarakter2 dakika da 3 ofsayt oldu... pes
hep olan bize oluyor...Karakter yoksunu bunlarkarakter
Üzüldüm şimdi gardaşım namıssızlar öldüde atamadılar ?Lose konu kilit 2 korner daha atmadilar 20 dakikada karaktersizler
ikimz aynı yerde olunca şans yerlere düştü gardaşımÜzüldüm şimdi gardaşım namıssızlar öldüde atamadılar ?
Bilerek atmadı böyle bişey yok dedim bundan gelir Mallorca baskı yapar atarlar tirt ciktiÜzüldüm şimdi gardaşım namıssızlar öldüde atamadılar ?
Olurmu gardaş ikimiz bir oldukmu samanlık seyran olur gardaş ? ?ikimz aynı yerde olunca şans yerlere düştü gardaşım
Hay ben onun bende 5.5 üst oynadım öldüde atamadılar çakallarBilerek atmadı böyle bişey yok dedim bundan gelir Mallorca baskı yapar atarlar tirt cikti
Sordum öğrendim şimdi aynen dediğin gibiymişte; ben 50 ₺ yatırdım 7.5 te bonus 57.5 × 20 1150 ₺ yapıyor benim o kadar bakiyem yok ki endişelenmeme gerek yok ??baglan müşter, hizmetlrine sor... boşuna paranı kaybetme diye söylüyorum... eve mobil ödeme sebebiyle
bonus çevrimi tamam mıSordum öğrendim şimdi aynen dediğin gibiymişte; ben 50 ₺ yatırdım 7.5 te bonus 57.5 × 20 1150 ₺ yapıyor benim o kadar bakiyem yok ki endişelenmeme gerek yok ??
Çevrim yok ki 1.30 tek kat ana para + bonusbonus çevrimi tamam mı
çok sorun çıkarıyorlar
daha kazanmak için ana bakiyenide kaybedersin... onun için uyardımSordum öğrendim şimdi aynen dediğin gibiymişte; ben 50 ₺ yatırdım 7.5 te bonus 57.5 × 20 1150 ₺ yapıyor benim o kadar bakiyem yok ki endişelenmeme gerek yok ??
Merak etme sen ?daha kazanmak için ana bakiyenide kaybedersin... onun için uyardım
merak ettmiyorum da para kasaya kalmasın yaniii... para senin sıkıntı yokMerak etme sen ?