M
MadKing
Guest
inanmam bu kadar dakikakada bu kadar sayı çıkmasına nba da çıkmıyor neyse şikeYayını var maçın o kadarda değil ??
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
inanmam bu kadar dakikakada bu kadar sayı çıkmasına nba da çıkmıyor neyse şikeYayını var maçın o kadarda değil ??
Ağa yatirimsiz diyorsa yatirimsiz macera arama gece gece???Kral bu korubet yatırım şartsızmı kurallarda yatırımlı diyor ama
dediğimi yazdın aynı anda yazdık nba da bu kadar sürde böyle sayı çıkmıyor 3 lüklerleamk nba de bu kdr sayi atmiyorlar amk 1 dk da 15 sayi oldu sikerler boyle isi resmen milleti kandirmak icin yapillmis mac
Şike yada mucize ikiliden biri geldi bizi buldu??inanmam bu kadar dakikakada bu kadar sayı çıkmasına nba da çıkmıyor neyse şike
aynen yarına bırak 2 maç kombin yap sonra 1 .15 20 kere yap 100 yap çek arkandan koşan yokAğa yatirimsiz diyorsa yatirimsiz macera arama gece gece???
sağlık olsun ne diyelim.Şike yada mucize ikiliden biri geldi bizi buldu??
serefsizlik resmen 1 macdan dunyalaei kazaniyorlar bizde aeada kayniyoruz k bakma kufur de ettim ama reis hak ediyorlar yanidediğimi yazdın aynı anda yazdık nba da bu kadar sürde böyle sayı çıkmıyor 3 lüklerle
İns yazdığın kadar kolayca olur???aynen yarına bırak 2 maç kombin yap sonra 1 .15 20 kere yap 100 yap çek arkandan koşan yok
2000 de olsa sıkıntı yok bulmusuz freebet ????iyi gecelr mın cekım 200 tl sıtede bilginize.
ya resmen 2,10 saniye kalan fala öyle sayılar attıler ki nba da olmuyorserefsizlik resmen 1 macdan dunyalaei kazaniyorlar bizde aeada kayniyoruz k bakma kufur de ettim ama reis hak ediyorlar yani
değil mi2000 de olsa sıkıntı yok bulmusuz freebet ????
reis bu kuralarda min max cekim 200 diyor ama sen onu sadece freebet cevrimi icin attin demi m8n max cekim 100 mu simsi bile kombin yaptim 114 veriyor gelirse 200 mu yapmaya calisayim 100 mu cekimişartsız şurtsuz