• Büroların Dikkatine !

Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.

Reklam ve İşbirliği İçin

live:ba2ed0f5a1004a5c
    [email protected]

ŞİKAYET Betluke ödeme yapmıyor

E Çevrimdışı

efealanbel

Er
Kayıtlı Üye
27 Ağu 2022
11
5
3
% 200 Bonus kampanyasından faydalandım, kazanç sağladım ve 8 saattir çekimi göndermiyorlar. Sitede canlı destekten atıldım, hiçbir şekilde muhatap bulamıyoruz. Sitede lisans görünmüyor, zaten gelen SMS üzerine üye olup şansımızı denedik fakat paramızı alamıyoruz aynı durumu yaşayan yada sorunu çözebilmemize yardımcı olabilecek biri varmı ? bu site ile ilgili bir bilgisi olan varmı ?

Mert Çevrimdışı

Mert

Binbaşı
Yönetici
Administrator
12 Mar 2024
7,633
1,417
113
% 200 Bonus kampanyasından faydalandım, kazanç sağladım ve 8 saattir çekimi göndermiyorlar. Sitede canlı destekten atıldım, hiçbir şekilde muhatap bulamıyoruz. Sitede lisans görünmüyor, zaten gelen SMS üzerine üye olup şansımızı denedik fakat paramızı alamıyoruz aynı durumu yaşayan yada sorunu çözebilmemize yardımcı olabilecek biri varmı ? bu site ile ilgili bir bilgisi olan varmı ?
Geçmiş olsun site linki nedir

Mert Çevrimdışı

Mert

Binbaşı
Yönetici
Administrator
12 Mar 2024
7,633
1,417
113
Betluke mi ?

E Çevrimdışı

efealanbel

Er
Kayıtlı Üye
27 Ağu 2022
11
5
3
Normal tasarımcıların basit şekilde kurmuş olduğu site lisans da yok lisans olsa lisansa şikayet edilir tamamen insitatiflerine kalmış ödemek ne kadar yatırdınız ne kadar çekim
Umarım gönderirler göndermezlerse kendileri kaybeder gören kimse para yatırmaz

ya işin garip tarafı sahte bi site olsaydı eğer oyunlarıda oynatmazdı payfix yatırım yöntemi falan değişik olurdu. herşey normal olağan şekilde. bir kaçtane arkadaşın telefondan falan girdik onlarıda hep attı canlı destekten acaba domain değişikliği yaptılarda lisans o yüzden mi görünmüyo anlamadım. yani çekim talebim duruyo siteye girebiliyorum. normal şartlarda siteden atıp parayı komple sıfırlamaları lazımdı sahte site olsa.

Mert Çevrimdışı

Mert

Binbaşı
Yönetici
Administrator
12 Mar 2024
7,633
1,417
113

ya işin garip tarafı sahte bi site olsaydı eğer oyunlarıda oynatmazdı payfix yatırım yöntemi falan değişik olurdu. herşey normal olağan şekilde. bir kaçtane arkadaşın telefondan falan girdik onlarıda hep attı canlı destekten acaba domain değişikliği yaptılarda lisans o yüzden mi görünmüyo anlamadım. yani çekim talebim duruyo siteye girebiliyorum. normal şartlarda siteden atıp parayı komple sıfırlamaları lazımdı sahte site olsa.
Beklemek te fayda var arada canlıya bağlanıp bilgi iste usta

E Çevrimdışı

efealanbel

Er
Kayıtlı Üye
27 Ağu 2022
11
5
3
Beklemek te fayda var arada canlıya bağlanıp bilgi iste usta
canlı desteğe bağlanamıyorum ki işte canlı desteğe 3 kere bağlandım sabah sonrasında connection lost diyip attı. her başka ip den başka kullanıcıdan denediğimiz de merhaba bile yazsak aynı şekilde destekten atıyor

Mert Çevrimdışı

Mert

Binbaşı
Yönetici
Administrator
12 Mar 2024
7,633
1,417
113
Arkadaşın ödeme gelmedi ne zaman gelir dedim attıran canlıdan tekrar bağlanmıyor