Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
eyvallah hocam sağol zarar 500tl ama kazanc 7500 dü güzel bi kazanctı ama alamadık bekliyoruzGeçmiş olsun
500 se çok değil başka yerden çıkarırsın sponsor firmalarımı deneyebilirsineyvallah hocam sağol zarar 500tl ama kazanc 7500 dü güzel bi kazanctı ama alamadık bekliyoruz
Ödemez kardeşim geçmiş olsun şu iç bı bardakUmarım gönderirler göndermezlerse kendileri kaybeder gören kimse para yatırmaz
ya işin garip tarafı sahte bi site olsaydı eğer oyunlarıda oynatmazdı payfix yatırım yöntemi falan değişik olurdu. herşey normal olağan şekilde. bir kaçtane arkadaşın telefondan falan girdik onlarıda hep attı canlı destekten acaba domain değişikliği yaptılarda lisans o yüzden mi görünmüyo anlamadım. yani çekim talebim duruyo siteye girebiliyorum. normal şartlarda siteden atıp parayı komple sıfırlamaları lazımdı sahte site olsa.
eyvallah hocam litre litre içtik ya suyu sabahtan beriÖdemez kardeşim geçmiş olsun şu iç bı bardak
Ağa böyle bizimde kaldı zamanında saçma sapan sitelerde 75 k kaldı 23 k kaldı en son 6 k param kaldı lisansa kadar şikayet ettim bı sonuç çıkmadı şimdi sponsor olan sitelerden oynuyorum cayır cayır oduyorlareyvallah hocam litre litre içtik ya suyu sabahtan beri
Serco reward eklendi mi seninÖdemez kardeşim geçmiş olsun şu iç bı bardak
Wise Maç bitti liste iletildi 24 saat kuralı var site de son işlem yatrımsa eklenirSerco reward eklendi mi senin
Son işlem yatırım kaç liraSerco reward eklendi mi senin
98Son işlem yatırım kaç lira
93 pardonSon işlem yatırım kaç lira
usta 100 frebet etkinlik de 93 lira yatırım var ne diyim şimdi bende katıldım eklenen yok yatırım da var beklemede kal93 pardon
Fixte o kadar vardıusta 100 frebet etkinlik de 93 lira yatırım var ne diyim şimdi bende katıldım eklenen yok yatırım da var beklemede kal
Tamam bekle bakalım siteye kalmışFixte o kadar vardı
Liste iletildi ama dimiusta 100 frebet etkinlik de 93 lira yatırım var ne diyim şimdi bende katıldım eklenen yok yatırım da var beklemede kal
Evet iletildiListe iletildi ama dimi