Waaaooowwwson kez ıkaz ediyorum dalaşan konu içinde etkinlik dışı arkadaşlar lütfen
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Waaaooowwwson kez ıkaz ediyorum dalaşan konu içinde etkinlik dışı arkadaşlar lütfen
Dalaşmamak mümkün mü hocam, bir dönüp baksana şu mesajlara, kupon açık ara kaybediyorken buradayım tek başıma sinerji veriyorum, yaklaşık 30-40 dk farklı bir tane mesaj yok, kupon ne zaman geliyor gibi oluyor tak yazılmaya başlanıyor, bu da bana itici geliyor. Listeye alınmasın kimse demiyorum zaten kuralınız belli ama bu kadar itici olunmasın bir zahmet yanison kez ıkaz ediyorum dalaşan konu içinde etkinlik dışı arkadaşlar lütfen
yahu kardeşim kapat konuyu cevap vermek zorunda değilsin herseye takılırsan yaşayamazsın konuya odaklanınDalaşmamak mümkün mü hocam, bir dönüp baksana şu mesajlara, kupon açık ara kaybediyorken buradayım tek başıma sinerji veriyorum, yaklaşık 30-40 dk farklı bir tane mesaj yok, kupon ne zaman geliyor gibi oluyor tak yazılmaya başlanıyor, bu da bana itici geliyor. Listeye alınmasın kimse demiyorum zaten kuralınız belli ama bu kadar itici olunmasın bir zahmet yani
ayrıca konuda konu ile ilgili 5 mesaj olan listeye girer isterse 100 mesaj olsun 1 kişinin günde 1 kişi ödül hakkı var ..Dalaşmamak mümkün mü hocam, bir dönüp baksana şu mesajlara, kupon açık ara kaybediyorken buradayım tek başıma sinerji veriyorum, yaklaşık 30-40 dk farklı bir tane mesaj yok, kupon ne zaman geliyor gibi oluyor tak yazılmaya başlanıyor, bu da bana itici geliyor. Listeye alınmasın kimse demiyorum zaten kuralınız belli ama bu kadar itici olunmasın bir zahmet yani
rollerde takıntılı olmak kadar insanı yiyip bitiren bir şey yok herhaldeyahu kardeşim kapat konuyu cevap vermek zorunda değilsin herseye takılırsan yaşayamazsın konuya odaklanın
Pardon sayın modum yanlış isim yazdık aq puffffff yaşlılık malüm idare edin@yorgo34 bende yorgunum gardaş sen kimlerdensin
Bol sans
Bol şanslar
aklın kıbrıs harekatına gitti tabiPardon sayın modum yanlış isim yazdık aq puffffff yaşlılık malüm idare edin
Aynen haklısın sayın modum herşey para değil arkadaşlar önce saygılı olun hadi bakalım rast gele dostumönemli olan surda rolling basarılı olsun 3.5 kişi destek olunsun ne derdim var ihtiyacım hepinizden çok olduğu halde dagitıyorum
Puhahahahhaklın kıbrıs harekatına gitti tabi