Ordan sivasa bir el at yakın sanaVe Aleyküm Selam güzel gardaşım hoşgeldin nasılsın ?
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Ordan sivasa bir el at yakın sanaVe Aleyküm Selam güzel gardaşım hoşgeldin nasılsın ?
Bu Sivas yakmasa bizi @erdem46 gardaşım diğerleri çantada keklikSivas attı ilkyarı biterken berbat maç inşallah üst olur
Teşekkürler gardaşım varol iyiyim çok şükür devam kee sürünmeye ?saol ömer abı sen naıslsın
masallah dıyelım canım abımTeşekkürler gardaşım varol iyiyim çok şükür devam kee sürünmeye ?
Çok eksigi varmış sonradan gördüm?karagümrük atar diye umdum öyle yazdımBu Sivas yakmasa bizi @erdem46 gardaşım diğerleri çantada keklik
Dur kolumu uzadam gardaş ?Ordan sivasa bir el at yakın sana
Eyvallah dostum sagolasınBol şanslAr olsun kurban
Canın yerim senin hele gelin çay koydum soba çayı @mateus1987 @erdem46 @telos1983 @Karşıyakalı yetişin ? ? ?masallah dıyelım canım abım
Geldik abim geldikkkCanın yerim senin hele gelin çay koydum soba çayı @mateus1987 @erdem46 @telos1983 @Karşıyakalı yetişin ? ? ?
gelın abı ömer abi cansınızCanın yerim senin hele gelin çay koydum soba çayı @mateus1987 @erdem46 @telos1983 @Karşıyakalı yetişin ? ? ?
Eyvallah gardaşım sende öylesin benim için güzel dostlarımız hep burda @mateus1987 toprağım düşmanlarımız çatlasın patlasın herşey güzel olacak inşallah ?gelın abı ömer abi cansınız
İnşallah abim inşallah herşey daha da güzel olacakEyvallah gardaşım sende öylesin benim için güzel dostlarımız hep burda @mateus1987 toprağım düşmanlarımız çatlasın patlasın herşey güzel olacak inşallah ?
Aytaçtan bahsediyorsan o tipitop olmuş forumda gelmez madalya takacaklarya o yüzden ? ?Demirsporlu abim gelmedi mi buraya ya
Vay anasını üzüldüm keşke tepkisini gösterseydi...Aytaçtan bahsediyorsan o tipitop olmuş forumda gelmez madalya takacaklarya o yüzden ? ?
Maşallah devam kee arkadaşlarBir günde 700e yakın etkileşim sağlamışız çok güzel ilerliyoruz hep birlikte inşallah
Yakınen konuşamadık ama selamımı iletirler dostlarla gönderdim oda yola gelecek inşallahVay anasını üzüldüm keşke tepkisini gösterseydi...