Nah gelir 40 sayı bile atamazlarKupon gelir abi
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Nah gelir 40 sayı bile atamazlarKupon gelir abi
Ne alakası var gudübetliğin yaktı bütün insanları oynayan arkadaşlara geçmiş olsunBen ne yapayım adamlar kolsuzsa
Benim oynadgim maçların tersini oynasalar varya paranın içinden geçerlerNe alakası var gudübetliğin yaktı bütün insanları oynayan arkadaşlara geçmiş olsun
Günaydın seroooo efendi biz ne diyoruz sen ne diyorsun ulan seroooo kırk sayı bile çıkmaz dedimya çünkü cenabet seroooo oynamış bu maçı tabikide kurur bastığın yerde ot bitmiyor aq puhahahaŞaka maka adamlar 10 dakikada 30 sayi zor attılar
ZuhahahaBenim oynadgim maçların tersini oynasalar varya paranın içinden geçerler
Acilen biseyler yemem lazim veya şişeye falan otursam bu gudubetlik gidermiGünaydın seroooo efendi biz ne diyoruz sen ne diyorsun ulan seroooo kırk sayı bile çıkmaz dedimya çünkü cenabet seroooo oynamış bu maçı tabikide kurur bastığın yerde ot bitmiyor aq puhahaha
Faydası yok seroo sen en iyisi sürat köprüden atlaAcilen biseyler yemem lazim veya şişeye falan otursam bu gudubetlik gidermi
Harbiden bu idda oynanmaz hep şike abi bksanaFaydası yok seroo sen en iyisi sürat köprüden atla
52 desen 52 çıkacak nasil bi agzin var anlamadim kiAğzımdan bal damlıyor aq 40 sayı çıkar dedim tam kırk sayı çıktı zuhahaha
Şimdi ben oyniyacam aynı maçı ikinci çeyrekte 60 sayı atarlar diyecemHarbiden bu idda oynanmaz hep şike abi bksana
60 sayi atsinlar sana gtumun fotosunu cekip atmayan sertaciŞimdi ben oyniyacam aynı maçı ikinci çeyrekte 60 sayı atarlar diyecem
Puhahaha60 sayi atsinlar sana gtumun fotosunu cekip atmayan sertaci
Hadi lan oradan neydim senin kıllı gotun dillo hahaha60 sayi atsinlar sana gtumun fotosunu cekip atmayan sertaci
Neyse burası yatti @Mert finishHadi lan oradan neydim senin kıllı gotun dillo hahaha