- 18 Şub 2021
- 10,241
- 5,185
- 113
Suç senin abi bizim gibi adamları almayıp bunlara inaniyon
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Kavun değilki gardaş götünü koklasın adam nerden bilsin hakanım insanların sahte yüzlerini gördükçe bende hayvanları daha çok sever oldum bu yüzden köyde hayvancılığa başladım bendeBu sahisi tanımam ama ilk günden gözüm tutmadı sana söylemiştim @mateus1987 ama sen yol arkadaşı seçiminde iyi değilsin malesef sen yanlış yapmazsin ama herkese aynı gözle bakma
Bende bı hayvanım biliyon dimiKavun değilki gardaş götünü koklasın adam nerden bilsin hakanım insanların sahte yüzlerini gördükçe bende hayvanları daha çok sever oldum bu yüzden köyde hayvancılığa başladım bende
Senin canın yerim ben keşke herkes gibi hayvan olabilse ?Bende bı hayvanım biliyon dimi
İnsanlar belli ediyor kendini gardasim bir hata yapmış ikiye üçe izin vermmemesi gwrekKavun değilki gardaş götünü koklasın adam nerden bilsin hakanım insanların sahte yüzlerini gördükçe bende hayvanları daha çok sever oldum bu yüzden köyde hayvancılığa başladım bende
Şimdi burda mevzu başka hakanım papara olayı var bu papara o gelen para bu adamın hesabına neden gitsin onu ben anlamadım doğrusuİnsanlar belli ediyor kendini gardasim bir hata yapmış ikiye üçe izin vermmemesi gwrek
Rolling yap geçer SertaçımEve geldim saatte geçmiyor
Daha önce bu şahsa gönderilmişŞimdi burda mevzu başka hakanım papara olayı var bu papara o gelen para bu adamın hesabına neden gitsin onu ben anlamadım doğrusu
Bundan sonra dikkat et gardaşım kimseye güvenme olurmu biliyorsun sağ gözümüzün sol gözümüze heç faydası yok maalesefDaha önce bu şahsa gönderilmiş
Firma günceleme yapmamış orda hata var o ayrı abi
Mesele firmanın gönderdiği tarih saat de arkadaşında hesabı kapanıyor ne hikmetse Herşey ortada abi
Burda en büyük hata benim kabul ediyorum herkesi kendim gibi görüyorum
Çok al abi hava iyi gelir bozma moraliniBen biraz yokum gelirim az hava alıcam
Sakin ol sakın morelini bozma gardaşım üç beş çakala boyun eyecek kadar ölmedik henüzBen biraz yokum gelirim az hava alıcam