• Büroların Dikkatine !

Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.

Reklam ve İşbirliği İçin

live:ba2ed0f5a1004a5c
    [email protected]

Çok kötü çok

Grayder Çevrimdışı

Grayder

Yüzbaşı
Tipster
12 Mar 2021
2,017
1,517
113
Bugün başıma bir olay geldi hala uyuyamadım bu dönemde çok zora düştüm maaşı ATM'den çekip eve gelirken minibüse bindim sonra markete uğradım inince cüzdan yok minibüstemi biri çekti benmi dusurdum bilmiyorum ama içinde 2800 lirra ile gitti borca vereceğim para bu ayı nasıl atlwtirim bilmiyorum karakola gidip bildirdim ama boş gitti para :((( param olsa sorun değilde zaten belirli maaşla geçinen insanlarız

mateus1987 Çevrimdışı

mateus1987

İnsana Göre Davranma İnsan Gibi Davran
Yönetici
Administrator
11 Mar 2021
54,549
44,936
198
Adalar
Bugün başıma bir olay geldi hala uyuyamadım bu dönemde çok zora düştüm maaşı ATM'den çekip eve gelirken minibüse bindim sonra markete uğradım inince cüzdan yok minibüstemi biri çekti benmi dusurdum bilmiyorum ama içinde 2800 lirra ile gitti borca vereceğim para bu ayı nasıl atlwtirim bilmiyorum karakola gidip bildirdim ama boş gitti para :((( param olsa sorun değilde zaten belirli maaşla geçinen insanlarız
Kardeşim kendi derdimemi yanayım
Sanamı üzülüyim şaşırdım
Bu mübarek günlerde
Kim kimin hakkını yiyorsa bok yesin
Bu bende olsam

ksk35bucuk Çevrimdışı

ksk35bucuk

Hayat çok zalim bir öğretmendir. Önce sınav yapar
Süper Moderatör
21 Mar 2021
9,852
8,794
355
Gecmis olsun

Explosen16 Çevrimdışı

Explosen16

GİRESUNSPOR
Kayıtlı Üye
13 Mar 2021
17,269
6,878
113
Hiçlikte
minibüscüyü bulursan bel kı bazen arka cebe cuzdanı koyunca dusuyo koltuk aralarına bı yere gıtmıs olabılır gıt sor eger bırı calmadıysa buyuk ıhtımal dolmustadır cuzdanın