• Büroların Dikkatine !

Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.

Reklam ve İşbirliği İçin

live:ba2ed0f5a1004a5c
    [email protected]

ÜYE ETKİNLİĞİ Deneyelim ?

Edo1910 Çevrimdışı

Edo1910

Binbaşı
Süper Moderatör
2 Nis 2021
6,507
2,079
113
Öncelikle Selamunaleyküm

Arkadaşlar @mateus1987 başkan ile görüşmeden açıyorum bu başlığı fikir almak adına ;

Düşüncem şu foruma katkı sağlamak adına ve üye çekmek hareket kazandırmak adına benim maaşım 5inde yatıyor maaş günü 5 tipster arkadaşa 50şer lira yollayayım etkinlik açsın aynı gün hepsi bunu twitterda 1 gün öncesinden yaymaya başlayalım kazanç durumunda 100 bana 100 foruma 100 kendine alsın 3 de dağıtım yapsın mesela gibi sizlerin düşüncesi nasıl olur ne dersiniz atıyorum haftalık bunu düzenleyelim neticede birisi tutmaz ise birisi tutar ?

Yada ortak olmak isteyen arkadaşlarla ile de yapabiliriz mesela hiç farketmez

Son düzenleme:
H Çevrimdışı

hoti91

Guest
Öncelikle Selamunaleyküm

Arkadaşlar @mateus1987 başkan ile görüşmeden açıyorum bu başlığı fikir almak adına ;

Düşüncem şu foruma katkı sağlamak adına ve üye çekmek hareket kazandırmak adına benim maaşım 5inde yatıyor maaş günü 5 tipster arkadaşa 50şer lira yollayayım etkinlik açsın aynı gün hepsi bunu twitterda 1 gün öncesinden yaymaya başlayalım kazanç durumunda 100 bana 100 foruma 100 kendine alsın 3 de dağıtım yapsın mesela gibi sizlerin düşüncesi nasıl olur ne dersiniz atıyorum haftalık bunu düzenleyelim neticede birisi tutmaz ise birisi tutar ?
Gayet mantıklı bunu düşünelim 🖒

Tüpçü Fikret Çevrimdışı

Tüpçü Fikret

Çikita muz
Tipster
4 Şub 2021
9,433
6,115
113
Zanzibar
Öncelikle Selamunaleyküm

Yada ortak olmak isteyen arkadaşlarla ile de yapabiliriz mesela hiç farketmez
edo için adam vururum be @mateus1987 u dağa kaldırırım ne diyonuz siz

Sierfb Çevrimdışı

Sierfb

Binbaşı
Tipster
11 Mar 2021
6,208
1,503
86
Güzel düşünce benim de kaç zamandır aklımda böyle bir etkinlik ama ne yazık ki toparlayamadım durumları. Eskiden böyle etkinlikler yapılıyordu ve yapıldığı zaman forum gerçekten çok hareketleniyordu. Bu fikrin hayata geçirilirse herkese faydalı olacağını düşüncesindeyim dostum tabi ki kazanç olmasında durumunda (y)

Edo1910 Çevrimdışı

Edo1910

Binbaşı
Süper Moderatör
2 Nis 2021
6,507
2,079
113
Güzel düşünce benim de kaç zamandır aklımda böyle bir etkinlik ama ne yazık ki toparlayamadım durumları. Eskiden böyle etkinlikler yapılıyordu ve yapıldığı zaman forum gerçekten çok hareketleniyordu. Bu fikrin hayata geçirilirse herkese faydalı olacağını düşüncesindeyim dostum tabi ki kazanç olmasında durumunda (y)
düşüncen için teşekkür ederim gardaşım

H Çevrimdışı

hoti91

Guest
Zaten oynuyoruz bu oyunu etkinlik açalım kuponlar paylaşalım kazanç durumunda birkaç arkadaşımıza ödüller verelim ancak ödül verdiğimiz arkadaşımızın da etkinlik açması kosuluyla bu şekilde hem eğleniriz hem de forum canlanır elele yürür gideriz

Edo1910 Çevrimdışı

Edo1910

Binbaşı
Süper Moderatör
2 Nis 2021
6,507
2,079
113
Zaten oynuyoruz bu oyunu etkinlik açalım kuponlar paylaşalım kazanç durumunda birkaç arkadaşımıza ödüller verelim ancak ödül verdiğimiz arkadaşımızın da etkinlik açması kosuluyla bu şekilde hem eğleniriz hem de forum canlanır elele yürür gideriz
zaten baş savaş orda başlıyor al kaç olayı aslında bir nevi ama yenecez inşallah

Serdar14 Çevrimdışı

Serdar14

Varlığı yetersiz olanın, yokluğu kayıp değildir..
Tipster
13 Mar 2021
8,502
3,183
113
Böyle şeyler tabiki güzel şeyler ama malesef kalıcı olmuyor malesef ben uzun zamandır yoktum ama bu aralar yine elimden geldikçe foruma katkıda bulunacam