- 2 Nis 2021
- 6,507
- 2,079
- 113
Toplu kasa gibi mi yapsak da dagitsak bilemedimBöyle şeyler tabiki güzel şeyler ama malesef kalıcı olmuyor malesef ben uzun zamandır yoktum ama bu aralar yine elimden geldikçe foruma katkıda bulunacam
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Toplu kasa gibi mi yapsak da dagitsak bilemedimBöyle şeyler tabiki güzel şeyler ama malesef kalıcı olmuyor malesef ben uzun zamandır yoktum ama bu aralar yine elimden geldikçe foruma katkıda bulunacam
Ona çözüm gelmesi için ortam kalabalık olması lazımaynen öyle abi ama bana düşmez söylemesi de
ödülü alan yürüyor nedense
Siz modlar ve ümit abi birlikte karar verinToplu kasa gibi mi yapsak da dagitsak bilemedim
Ümit bana bıraktı açıkçası ben bu işi organize edicem kafaya koydumSiz modlar ve ümit abi birlikte karar verin
Hayırlısı olsun o halde uygun şekilde ayarların başkanÜmit bana bıraktı açıkçası ben bu işi organize edicem kafaya koydum
Siz uzaklaşmayın gardaşım düzene binecek inşallahBazı arkadaşlar sırf o tür insanlar yüzünden forumdan uzak kaldım ödül alıp gidini boşver ödül çıkmadı diye küfür hakaret eden boş kişilikler var bu tür şahıslar yüzünden insan forumdan uzak kalıyor
Bana da yardım toplayınya da kazanamayan arkadaşlar parayı bana yatırın ben katlayıp size göndereyim.bu da bir fikirÖncelikle Selamunaleyküm
Arkadaşlar @mateus1987 başkan ile görüşmeden açıyorum bu başlığı fikir almak adına ;
Düşüncem şu foruma katkı sağlamak adına ve üye çekmek hareket kazandırmak adına benim maaşım 5inde yatıyor maaş günü 5 tipster arkadaşa 50şer lira yollayayım etkinlik açsın aynı gün hepsi bunu twitterda 1 gün öncesinden yaymaya başlayalım kazanç durumunda 100 bana 100 foruma 100 kendine alsın 3 de dağıtım yapsın mesela gibi sizlerin düşüncesi nasıl olur ne dersiniz atıyorum haftalık bunu düzenleyelim neticede birisi tutmaz ise birisi tutar ?
Yada ortak olmak isteyen arkadaşlarla ile de yapabiliriz mesela hiç farketmez
Olur abi senin canın sağolsunBana da yardım toplayınya da kazanamayan arkadaşlar parayı bana yatırın ben katlayıp size göndereyim.bu da bir fikir