Ben yaptım toprakBu sıralamada şike yapılmış toprağım hangi hadsiz yaptı bunu koskoca koca çınar Ömer Reis kaybolmuş 4 numaradan @mateus1987 çok kızdım çok yakalarsam yapanı tık tık
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Ben yaptım toprakBu sıralamada şike yapılmış toprağım hangi hadsiz yaptı bunu koskoca koca çınar Ömer Reis kaybolmuş 4 numaradan @mateus1987 çok kızdım çok yakalarsam yapanı tık tık
bu gelmez patlarız yine girmeseydin cybera bide saat 12 gece 3 de biter amke roll
Ebenin ami tüpçü kel kafana Sövdürmebu gelmez patlarız yine girmeseydin cybera bide saat 12 gece 3 de biter amke roll
ua sermaye yokda zaten 3 saattir millet burda periyot bahsi al bitir amke sabaha kadar uzatmak ne kim kalcak burda şimdi miilet 20 alcam diye asker ediyon milleti.Ebenin ami tüpçü kel kafana Sövdürme
Sanki biliyorsun keyfimden yapıyorum
Napim amk sermaye yok
Tekrar Söylüyorum Tüpçü zerre bir dikim anladığın yok ???Yat Kelinden iyi gecelerua sermaye yokda zaten 3 saattir millet burda periyot bahsi al bitir amke sabaha kadar uzatmak ne kim kalcak burda şimdi miilet 20 alcam diye asker ediyon milleti.
neyse ben uyur.
size iyi geceler bol şanslar