- 12 Mar 2021
- 2,017
- 1,517
- 113
Yok valla daha halledemedimHakan abi o iş tamam mı senin twitter den yazdigin
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Yok valla daha halledemedimHakan abi o iş tamam mı senin twitter den yazdigin
Payfix yaz abi burdan ekmek çıkmaz twitter den yaz 50 buldum arkadastanYok valla daha halledemedim
Çalışsam ne olacak durum belli iki çocuk var biri 5 digeri daha 9 aylok bir bebek bezi 150 oda bir hafta bile gitmiyor ayda 2 bin zaten sadece bebeğe gidiyor buyugu desen hergun yakamı kesiyor 4 bin çocuklara gidiyor elektrik su sigara faturalar kredi gel çık işin içindenSen çalışıyorsun hakan ben işsizim iş yok. ?
ula seni gardeş bildik sende kelek çıktın ??Mateus adamdir
ALLAH heğimize kolaylıuk versin dostlar kumarı belli bütçe ayırarak oynayın yoksa ocak söndürür lütfen dikkat edelim dostlar.Çalışsam ne olacak durum belli iki çocuk var biri 5 digeri daha 9 aylok bir bebek bezi 150 oda bir hafta bile gitmiyor ayda 2 bin zaten sadece bebeğe gidiyor buyugu desen hergun yakamı kesiyor 4 bin çocuklara gidiyor elektrik su sigara faturalar kredi gel çık işin içinden
Ne diuim inşallah iş bulursun
Hallettim abi görüşürüzYok valla daha halledemedim
Yansımadı sabırsız çocukEklenmedi mi @mateus1987
@Tüpçü Fikret nün donunu merak ettim şimdi ?????La Kürşat efendi adam deden yaşında
Ettiğin laflara bak Seni donunda boğar ?
İnsan bekledikçe sinirleniyor ?Yansımadı sabırsız çocuk
okumadım ben ne dedi la adamlıkta oruçlu kürşatLa Kürşat efendi adam deden yaşında
Mateus adam degildirLa Kürşat efendi adam deden yaşında
Ben gidiyom by byokumadım ben ne dedi la adamlıkta oruçlu kürşat
Mateus seni bir öper 7'24 kendine gelemezsin pust herif bokunu çıkarmayın muhabbetinMateus adam degildir
Sen cikardin bu seferMateus seni bir öper 7'24 kendine gelemezsin pust herif bokunu çıkarmayın muhabbetin
la dur adamın gralı karpuz kesecez temam sana espri yapmıyacam daha otur oturdun yerdeBen gidiyom by by
Eyvallah cansınbu arkadaş için karstan erzuruma yürür ordanda geri karsa gidirem
@mateus1987 akıllı ol bu adama benden başka kimse laf söyleyemezSen cikardin bu sefer