B
Bombeye73
Guest
Sıkıntı yok kral sendeyiz
Sponsorlugun icin sagol kardesim
Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:ba2ed0f5a1004a5c
[email protected]
Sıkıntı yok kral sendeyiz
Oba bol şanslar gelmiş bile
yanlış anlaşılmasın kötü bir niyetle söylemiyorum. bu forumda nasibim olmadığını düşünüyorum. sanki hayatımın kuponu gibi canla basla takip ediyorum ama şans hiç bizimle olmuyor.ne zaman katılsam bu forumdaki rollere ağlayarak cıkıyorum. katıldığım her roll en az 3-4 saat sürüyor ve her seferinde hüsranla sonuclanıyor. bir kere başarılı olduk ondada tek takip edendim bol şanslar yazana verildi ödül
ne zaman katılsam bu forumdaki rollere ağlayarak cıkıyorum. katıldığım her roll en az 3-4 saat sürüyor ve her seferinde hüsranla sonuclanıyor. bir kere başarılı olduk ondada tek takip edendim bol şanslar yazana verildi ödül
Dkka başı faul. VarDurdular
kanka yanlış anlamada biri roll yapıyosa istediği kadar şart koymasın takip ediceksin abi. bana göre rollingin olayı budur. yoksa adam neden burda yapıyor neden dağıtım yapıyor kara kaşına gözüne mi takip etcen heyecana ortak olcanki karada ortak olasın. biri burda roll yapcak ben takip etmicem sonra adam kazanınca bana ödül ver dicem he ? sövse haklıdır roll sahibi o durumda bence.Takip şartlı olmadığı için. O takip sarti verip insanları köle gibi gören insanların yeri degil burası.