• Büroların Dikkatine !

Forumdayız Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.

Reklam ve İşbirliği İçin

live:ba2ed0f5a1004a5c
    [email protected]

KAYBETTİ Edo1910 Tipster Sponsorluğunda Rolling -Kasa 100-Hedef 500-5 Kişi 20TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S Çevrimdışı

SMY

Guest
Barem 177.5 ilk yarıdaki baremin de altında bizim baremimiz süper

semy2050 Çevrimdışı

semy2050

Yüzbaşı
Kayıtlı Üye
8 Şub 2021
2,339
738
113
ne zaman katılsam bu forumdaki rollere ağlayarak cıkıyorum. katıldığım her roll en az 3-4 saat sürüyor ve her seferinde hüsranla sonuclanıyor. bir kere başarılı olduk ondada tek takip edendim bol şanslar yazana verildi ödül :D

semy2050 Çevrimdışı

semy2050

Yüzbaşı
Kayıtlı Üye
8 Şub 2021
2,339
738
113
ne zaman katılsam bu forumdaki rollere ağlayarak cıkıyorum. katıldığım her roll en az 3-4 saat sürüyor ve her seferinde hüsranla sonuclanıyor. bir kere başarılı olduk ondada tek takip edendim bol şanslar yazana verildi ödül :D
yanlış anlaşılmasın kötü bir niyetle söylemiyorum. bu forumda nasibim olmadığını düşünüyorum. sanki hayatımın kuponu gibi canla basla takip ediyorum ama şans hiç bizimle olmuyor.

B Çevrimdışı

Bombeye73

Guest

Takip şartlı olmadığı için. O takip sarti verip insanları köle gibi gören insanların yeri degil burası.

semy2050 Çevrimdışı

semy2050

Yüzbaşı
Kayıtlı Üye
8 Şub 2021
2,339
738
113
Takip şartlı olmadığı için. O takip sarti verip insanları köle gibi gören insanların yeri degil burası.
kanka yanlış anlamada biri roll yapıyosa istediği kadar şart koymasın takip ediceksin abi. bana göre rollingin olayı budur. yoksa adam neden burda yapıyor neden dağıtım yapıyor kara kaşına gözüne mi :D takip etcen heyecana ortak olcanki karada ortak olasın. biri burda roll yapcak ben takip etmicem sonra adam kazanınca bana ödül ver dicem he ? sövse haklıdır roll sahibi o durumda bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...